Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR!

Hur ska alla fira nyår ikväll då?
Vi ska till Håkan och fira med middag, gott sällskap och alkohol =)

Såg på American Pie 5 igår, the naked mile. Den var väldigt bra faktiskt =)
Ska fixa frukost nu.
Hoppas att alla får en bra kväll.
Love you!

Digitalkamera

Hej Hej!
Idag har jag köpt min livs första digitalkamera och såhär ser den ut =)

kamera
Och så köpte jag lite mer smaker till min sodastream och en all-in-one-skrivare. Det jag inte tänkte på var att jags kulle ta hem allt det där själv och på bussen. Skrivaren vägde såklart en del, och så fanns inga påsar som var tillräckligt stora för att bära den i *suck*. Så jag fick bära med mig det där till bussen, och sen hem från bussen. Busschaffören skrattade åt mig när jag kom med den minst sagt otympliga kartongen med skrivaren i och en tung påse hängandes i armvecket. Så på vägen hem från bussen stannade en snäll farbror och tyckte lite synd om mig ..hahaha..Och sa att han hade bjudit mig på skjuts ifall han hade haft bilen (som om jag hade satt mig i en bil med vem som helst) Jag kom iaf hem till sist!

Så ja, nu ligger det iaf en bild på min kamera uppe. Då kan jag nästan lova att de på lägenheten kommer snart oxå =)
Och här kommer en bild på mig & Sebastian från julafton oxå:

puss <3


Puss & Kram!

Julen är här

.. utan någon vidare julstämning än sålänge. Ska bli nästan 10 grader och solsken imorgon.. Menmen, det blir nog bra ändå =) Var och panikshoppade något att ha på mig imorgon, på Väla igår, toookmycket folk. Så köpte vi även en julgran igår. Köpa julgran liksom, aldrig gjort förut. Det blev en ganska så fin silvergran, men är absolut ingenting jämfört med kalle ankagranarna pappa alltid brukar fixa =)

Och så har vi gjort en egen julskinka och bakat massvis med knäck, vilket blev väldigt gott.
Kommer sakna några jämtländska delikatesser på julbordet imorgon =P Vilket alla här nere bara skakar på huvudet åt när jag berättar vad det är..

Har tagit emot massor med fina julkort och paket med julklappar nästan varje dag denna vecka, tänk om det alltid kunde vara så =)
Alla ni där hemma ska veta att jag saknar er mer än någonsin nu i juletider och jag vill att ni ska veta att ni är de bästa som finns (speciellt mamma, pappa, malin & jonas!)


Önskar er alla en riktig GOD JUL!

och jag får snart en kamera, så korten är inte så jättelångt borta nu =)