Lite onsdagsblogg

tänkte hinna skriva några rader innan det är dags att sova nu.
Idag har vi oxå varit lediga båda två och varit i lägenheten hela dagen. Vi har träffat vår snälla hyresvärd Christer som gav oss golvet vi behövde, målarfärgen (som tyvärr blev i fel färg tror vi), och tagit upp lite annat smått & gott som ska fixas. Och så har vi fått vårt vardagsrumsfönster utbytt idag med! Och så har vi byggt ihop vår dubbelsäng, så nu går det faktiskt att sova där. Bara det att vi inte hade med oss något täcke eller några kuddar =D

Idag har jag gjort min cykelpremiär här i Helsingborg oxå. Jag kommer nog bli en stor trafikfara! Där "hemma" kunde man ju cykla på trottoarerna och precis vart man ville. Och här nere måste man helt plötsligt anpassa sig efter lagarna. Som tur är finns det ganska gott om cykelbanor, men jag känner mig nog inte helt hundra på det ändå =D Hur som helst så var det faktiskt skönt att cykla. Det var länge sen jag gjorde det, det kommer nog bli min nya grej nu när vi bor på söder..

På vägen hem från lägenheten här på kvällssidan så stannade vi på Tasty House. Där köpte vi en massa godis & åt kulglass! Och när vi satt där så tänkte jag på alla er där "hemma". Alla ni skulle älska Tasty House.. Så dit ska jag ta med er var och en när ni kommer och hälsar på! Och Minna ska få följa med på Asiens pärla oxå.. =)

Har fått lite tjat om bilderna =P Jag lovar dom kommer inom kort!
Nu ska jag hoppa i säng.
Puss & Kram!


sofia

haha..tänk när jag bodde i uppsala då...cykelstaden nr ett...det var som att ta körkort på nytt.skitsvårt..=P..kram.sofia

Josefin

Cyklar är bästa grejen någonsin! Går knappt någonstans längre. :P Va skönt o få in en säng iaf. Då är det snart dags för sovpremiär!

Minna bobi

"Och här nere måste man helt plötsligt anpassa sig efter lagarna." Hahaha :D Det har du alltid haft lite problem med ;) Miss u!