Kärlek

Ge vänskap till många, ge kärlek till få,
men ge ditt hjärta till en, inte två.

vi två

Hmm

Jag ska ta och lägga in lite bilder på min blogg... snart.

Nåja. Idag är det fredag, har varit ledig idag efter att ha jobbat 11 dagar i sträck, och nu ska jag jobbar helgen med.
Vi har överlevt stormen här nere nu, men hur går det för er där uppe? hahaha

Har förresten daim med vit choklad kommit till er där uppe än? Jag älskar daim

Ikväll blir det idol! Och nån film tror jag.

Igår den 26e, var det exakt ett år sedan som jag & Sebastian pratade med varann första gången, via internet. And here I am! =D

Vad jag älskar att få som jag vill.
Haha.

Puss & Hej!

Ingen vanlig söndag

Nej vanliga söndagar brukar vara tråkiga, mycket tråkiga. Men den här söndagen har varit rätt så underbar. Började iofs dagen med att jobba, men det är ändå rätt skönt att jobba helger. Det ringer inte så mycket och det är nästan lite mysigt. Sen efter jobbet gick jag till Väla och kollade runt i alla affärer (nästan iaf). Ingen skoaffär verkar ha de där skorna jag verkligen vill och behöver ha! Men däremot hittade jag hur mycket annat som helst. Speciellt på Vero Moda, det är nog den absolut bästa affären på Väla det. Skulle kunna ha köpt hur mycket som helst där idag, men nöjde mig med en tröja!

Hoppas att jag får massor med presentkort på Väla när jag fyller år, så jag kan shoppa en massa :)
Jag fyller år om 17 dagar!

Sen har jag & Sebastian lagat god kyckling med couscoussallad till middag och nu är det lite slapptid. Det är mörkt och mysigt ute, men fortfarande väldigt varmt ;) Mina jobbarkompisar kommer typ in på jobbet och huttrar och säger "Det märks att det bara är 13-14 grader ute" Ganska stor skillnad det..

Var ju förresten inne på IKEA sen igen oxå, som är ännu mer julpyntat. Värsta mysigt! Så köpte vi lite smått & gott som vanligt.

Puss & Kram!