Crazy

En ganska rolig tisdag idag.
Blir först väckt av Malin runt 9-tiden för att hon & Stefan ska komma hit och låna mitt förråd. Traskar sen iväg till jobbet, var en aning stelt från början kanske!? Men till vilken mening då? Och på tal om jobbet, jag måste verkligen stanna kvar nån kväll och relaxa lite i massagebadkaret. Fattar inte att jag inte har gjort det än...

Sen tog jag med mig min übergoda matlåda och gick upp till Sofie på lunchen, pratade och fick med mig henne att hämta en massa paket när lunchen sen var slut. Det var ju tur att jag hade hjälp för det var ett STORT paket och ett lagomt stort. Jättetrevligt väder har det varit idag förresten! Och så gick vi runt i hela stan och letade efter en väggalmanacka. Men det fanns verkligen ingenstans.

Efter jobbet hade det börjat regna och jag gick till Sofie igen för att kolla på filmen Break-up.. 3e gången jag såg den. Den har vissa klockrena kommentarer faktiskt. Och nu har jag nyss kommit hem och väntar på att desperate housewifes ska börja. Och nu regnar det inte längre..

Just det. Både Stefan & Sofie har fått p-böter idag =D
Otur ;-)

Jag tycker att det är helt otroligt att det ALLTID ska vara någonting.
Och kan inte min granne bara sluta rycka i sitt dörrhandtag varje kväll!?
Bye
Emma

Desperate housewifes förgyller helt klart en trist tisdag :D. Lovely! Fast din torsdag verkar ju helt klart vart bra :).

Sanja&Vesna

haha va kul , känner du att du e lik henne? :p

Sofie

Nog fan är de otur, å sjukt, jäkla pundhuvuden till p-vakter!

Emma

Tisdag ska det givetvis vara, inte alltid huvudet hänger med alltså :P.

Sanja&Vesna

haha vad stod de om henne då?

Sanja&Vesna

hahaha va roligt :P