Grattis Terese!

STORT GRATTIS TILL TERESE SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! :)

Så har det blivit fredag och första veckan här på högskolan är avklarad. Jag har haft tre föreläsningar och det har gått bra och verkar roligt. Jag är väldigt glad att jag har erfarenhet av företagsekonomi tidigare. Verkar ganska körigt för dom som inte alls läst det förut. Jag har köpt två böcker begagnat och beställt tre. Dom har dessvärre inte kommit än. Alltså har jag inte kunnat börja plugga, men när böckerna väl har kommit så finns det inget att skylla på längre.

Mamma & pappa kommer ikväll med mitt flyttlass! Som jag har längtat efter min säng nu efter fem nätter på luftmadrass. När mamma & pappa har åkt hem sen så kommer Anna-Karins föräldrar med hennes flyttlass. Hela helgen kommer gå åt till att ställa i ordning i lägenheten gissar jag. Först behövs det en rejäl städning och sen börjar det roliga, att fixa i ordning. Ingen hade bott i vår lägenhet sen förra året. Bredbandet blir inkopplat imorgon lördag, så då kommer jag tillbaka på msn igen, ifall ni saknat mig ;)

Ikväll är det finsittning. En fin middag som avslutning på nollningsveckorna. Jag har tyvärr inte hunnit vara med på någon nollning alls i stort sett. Mycket mycket trist. Menmen, inget att göra åt. Ikväll är det klänning/kostym som gäller för tjejerna och kostym för killarna då. Det blir trerättersmiddag och lite uppdrag från de olika nollningsgrupperna. Blir en lugn kväll för min del eftersom jag ska hem direkt sen och möta upp mamma & pappa.

Byebye!