Ingen årskrönika

Hej Hej!
Varit lite dålig på att uppdatera nu på slutet, och nu tänker jag snart åka bort, och lämna datorn hemma så jag tänkte att jag fick lägga in ett inlägg så länge! Det blir ingen årskrönika nu eftersom jag inte hinner skriva det, men jag får skriva en sen, efter nyår.

Julen har varit bra, det blev väl ingen jättevit jul direkt, mest bara is här! Men den var mysig ändå, hela familjen + tre till var samlade, + alla hundar förstås. Maten var bra, julklapparna var bra och stämningen var bra. Vi hade typ världens finaste julgran och ja, allt var som julen ska vara helt enkelt.

På juldagen var det dags för hemvändarfest och äntligen dags för att träffa alla vänner som man inte träffat på jättelänge. Började med förfest hos Malin och sen åkte vi vidare till Nordica. En otrolig rolig kväll med många hej och många kramar. Det var nästan så att jag hade glömt bort hur otroligt underbara mina vänner här hemma är!

Sen dess har jag umgåtts här hemma med mamma, träffat lite kompisar, varit ute på byn och bara slappat. Om ungefär en halvtimme åker jag med Minna och hennes syskon till Östersund. Ska träffa syster lite ikväll, imorron ska jag träffa några kompisar till och sen på söndag morgon åker jag med mina syskon och några till upp till Storlien för att fira nyår. Vi ska hyra SPA-avdelningen på hotellet en hel eftermiddag och det kommer bli ett underbart skönt nyår tror jag!

Jag lämnar datorn hemma i Strömsund så jag får väl skriva mer sen när jag är tillbaka. Nu har mamma tagit fram färsk ananas som jag tänker svulla i mig och sen åker jag som sagt. Ha det bra allihopa! GOTT NYTT ÅR!

image54