Att dricka glögg

Jag har aldrig gillat glögg, men i år så har jag smakat det ett flertal gånger faktiskt och nu börjar jag lära mig att dricka det. Framför allt igår när Kajsa kom med både vit och röd glögg. Ja, så nu har jag sagt åt mamma att köpa extra mycket glögg i år, nu när jag oxå tänker dricka det. Speciellt den vita..

Julmyskvällen igår blev lyckad. Det var julgodis och julfika i stora mängder, julmusik, glögg, skratt och sällskapsspel. Det är alldeles för lite sällskapsspel i mitt liv har jag insett, det är ju så himla roligt! Speciellt såna där ordförklaringsspel, det jag har heter Med andra ord, och mitt lag vann två gånger.. Yey!

Idag åkte jag in till stan för att ta en fika med Karin, Linda, Gustaf och Frida. Frida lämnade oss och vi andra kikade runt lite på stan efter julklappar. Jag köpte mina sista två och nu är alla klara. Så åkte jag hem och tvättade och började packa. Just nu sitter jag med all packning bakom mig och undrar hur det egentligen ska gå till för att få med mig allt det där hem. Jag borde kanske ha köpt julklappar som fick plats i jättesmå paket istället, och såna som inte väger så mycket. Men gjort är gjort och nu ligger dom ihoppressade i mina väskor. Hitills är det två fullproppade väskor packade, och ändå så återstår det ju att få med mig både datorn och några par skor! Malin kommer ju som tur är och hämtar mig på tågstationen i Östersund så jag får ju hjälp där iaf!

De i alla fall senaste sju-åtta åren har jag köpt minst 50 julklappar varje år! I år blev det bara 16, på grund av den extremt strikta ekonomi man har som student (plus att även sparkontot är tömt). Men med tanke på packningen så känns det för tillfället ganska okej ändå!

Det är fortfarande ingen snö här i Gävle, det känns ju inget konstigt iofs eftersom jag är van vintern från Skåne nu. Men det ska faktiskt bli jättemysigt att komma hem till snön och förhoppningsvis få lite julkänsla!


image51image52
Bild 1) Ny plånbok som jag köpte idag. Bild 2) Årets julklappar som jag har köpt
Karin

du glömde att berätta om indianerna som både du och jag dansade med:p

Karin

nä men jag ska ägna dom ett helt inlägg inom en framtid:)

Sanna

Tack så mycket och det samma :) Supermysigt med jultema! :) Ta hand om dig!

sanna

fina bilder:)

Maria

Tack så mycket ;) Ha en bra dag

Karin

nu ligger indianerna ute;)

Karin

haha yes next time;)

Josefine

Cathrins ex, men han tvingade jag sova på soffan :P
Huppas resan gick bra!

S.A.N.D.R.A <3

Mycket fina klappar där :)

Emma

Vilken snygg plånbok :)

Kajsa

Ja, den vita glöggen är ju supergó :D

Karin

hehe vi ska ha riktig för första gången:p

Karin

haha samma här:p

beatrice

Åh, det är så mysigt med jul!

Karin

haha grattis!

sanna

Hoppas du haft en bra dag :)