Efterlyser julkänsla

Hallå Hallå.
Det är dan före dan och jag befinner mig i Strömsund. Jag hade ju verkligen hoppats på att det skulle vara fullt med snö här uppe när jag kom hem för att fira jul, tänkte att julkänslan lätt skulle infinna sig då. Men såhär lite snö har det nog aldrig varit på julafton sen jag föddes iaf. Jättetrist!

Tågresan upp var ju lite av en historia för sig, som ungefär alla tågresor blir. Det kan inte finnas någon annan plats i världen där man stöter på så många udda människor som när man åker tåg. Denna gång bland annat en döv alkoholist som envisades med att sitta bredvid AK och mitt emot mig, trots att det inte alls var hans plats. Han drack öl, rapade, gjorde konstiga ljud och rörelser och stirrade helt otroligt onödigt mycket. Vi fick byta plats tillslut, han var extremt otrevlig att sitta i närheten av. Sen en vuxen människa som ställde sig och näst intill storgrät mitt i vagnen för att det låg en schäfer vid mittgången. Dessutom hade jag så mycket packning att när jag skulle kliva på tåget så ramlade jag nästan ut baklänges pga för mycket bakvikt (av väskorna då).

Sen var jag i Östersund hos min syster i två dagar och kom till Strömsund igår. Idag gav sig jag & Jonas ut på en skidtur, men det gick inte så bra. Det är ju bara is överallt! Sen har vi hämtat hem världshistoriens bästa julgran och klätt den, tjuvätit lite på julmaten och bakat knäck. En gång per år spelar man ju bingolotto, vilket är ikväll, på uppesittarkvällen. Jag vann en ny bingolott! Lucky me!

Nu tänker jag lägga mig och kolla på någon julfilm och sen är det ju julafton. Jag har verklingen noll julkänsla, jättetrååååkigt! Men den kanske kommer imorgon! Godnatt och sov gott!

image53
Maria

God Jul. ;)

Josefine

Jag har ingen julkänsla heller. Men det är julafton iaf :D God jul vännen! Puss

Karin

Detsamma:) kram

sanna

God jul :D

Anonym

ha en God jul!

Anonym

Haha ja! Hoppas du vinner något bättre på dem då! ;) Go jul! =D

Anonym

Haha ja! Hoppas du vinner något bättre på dem då! ;) Go jul! =D

veronica

God jul!

Anna

Detsamma :) Hoppas du haft en fin jul, kram!

Sabine

Jag undrar vart julkänslan har tagit vägen..
Jag har inte känt nånting alls.

Hanna

Hoppas din jul har varit bra =)