Bio

Idag är det den sista februari. Kan någon stanna tiden ett tag?
Jag tycker att det går alldeles för fort just nu.


I vilket fall, jag har äntligen tagit kort på vår underbart fina lägenhet nu =D Lägger däremot inte ut dom här, så ni får säga till på msn ifall ni vill se =)

I veckan som har varit så har jag varit på bio två gånger. Först med Henke, och vi såg The Holiday. Vilket var en mycket mycket bra film! Den tycker jag absolut att alla ska se! Speciellt eftersom Jude Law är med. Gobit!

                                                     
the holidayunderbara älskade

Och så var jag med Maria & såg på Underbara älskade. Det var oxå en bra film, men oh my god vilken dramatisk. Den tog fram mycket känslor och man kände sig halvt deprimerad när man gick därifrån.

Och så har jag blivit sjuk, bläää.

Jag & Maria försökte ta oss in på någon vettig bokrea igår. Men det gick inte så bra. Vi tappade bort varann ungefär efter 20 sekunder, haha. Det var tooookmycket folk. Så jag beställde 4 st böcker via internet istället.

Hejdå!

Stackars

Min väldigt högt älskade dator har blivit sjuk. Det trådlösa nätverket har tydligen dött =( Jag hoppas verkligen att det går att fixa på något sätt utan att behöva lämna in den. Blir drygt där uppe i Norrland sen när närmaste Siba ligger i Sundsvall. Fast då får jag iofs ännu mer anledning att hälsa på lilla Micke =)

Sitter på jobbet och har lunch nu. Världens drygaste dag idag kan jag tala om. Det ringer ingenting & det är nästan inget folk här heller. Jag älskar min ipod. Sitter & lyssnar på den nu. Jag har blivit lite smått förälskad i Helena Pararizou - Gigolo :-)

I helgen är jag helt ledig. Första helgen på länge. Det ska bli skönt. Jag planerar att shoppa lite, och så är det 18- och 20årskalas imorgon. Och jag hoppas att jag kan få rätt på min dator så att det inte blir en datorfri helg. Och imorgon är min Måns med på melodifestivalen, hihi.

<3
Jag vill känna att jag levt mitt liv