Minisemester

Igår hann jag inte skriva något. Men igår var en bra dag. Jag & Elin hade en helkväll tillsammans efter jobbet. Först gick vi ner till badhusparken & åt middag, vi köpte oss varsin paj. Men det var tydligen slut på sallad så vi fick gratis efterrätt istället. Kulglass & mjukglass tog vi. Precis när vi gick därifrån började det att regna lite smått så vi tog skydd nere vid hamnen någonstans, och därefter gick vi och köpte biobiljetter. Ocean's thirteen såg vi, och käkade massor med popcorn såklart. Sen var jag tvungen att gå hem och börja packa.

Packa, för att idag, om cirka en halvtimme åker jag till Leksand i Dalarna. Det blir en liten minisemester & det ska bli så roligt! Hoppas bara på fint väder, men det ser ut att bli ganska bra! Ska bli skönt att komma bort, även om det bara är för några dagar.

Malin Grindefors Sponton är min ängel :-)
Tusen tusen tack!

Ska väl fortsätta jobba lite nu innan vi drar iväg! 
Ha det bra!

Midsommardagen

Hej!
Gårdagen blev oerhört lyckad, mer lyckad än vad jag trodde! Det var helt klart den roligaste & sjukaste kvällen på väldigt länge. Jag & Sofie hade till och börja med en tvåmannafest hemma hos henne, för att sen dra vidare ner till Marité. Och sen tänker jag inte avslöja något mera, men det blev till en minnesvärd & bra kväll! ;-)

Idag har jag träffat den andra Sofie ett tag, suttit nere i Badhusparken och ätit lunch bland annat. Ganska så trött känner jag mig idag, dock inte bakis alls! För ovanlighetens skull, hurra! Tänkte steka mig lite fläskfilé till middag nu och sen blir det nog bara att slappa resten av kvällen. Jo, det blir väl en långpromenad med Smilla också, den sista förövrigt, eftersom Malin kommer tillbaka hit imorgon igen.

Hade du en bra midsommar?

Midsommar

image17
Tänkte att jag gör som alla andra och lägger in en bild på en midsommarstång
som jag har hittat på google och önskar alla en trevlig & glad midsommar!

Till skillnad från igår så har vi faktiskt riktigt bra väder idag
(för att vara midsommar alltså)
Hoppas att det håller i sig tills ikväll med.

Min dag började med en långpromenad med Smilla, sen en sväng förbi salongen,
sen köpte jag två liter jodgubbar på stan och sen gick jag hem.
Till frukost åt jag jordgubbar och drack jordgubbscider. Vaddå student-flashback?
(Jag kommer nog alltid att vara helt frälst i studenten.
Och så hade vi ju skumpa då förstås!)

Kvällen är jag inte riktigt helt hundra på hur den kommer att se ut än,
Men det gör inget för det är ju spontanfesterna som brukar bli roligast.

GLAD MIDSOMMAR TILL ALLA