Tapeter på plats

Imorse väcktes vi kl 07.10 med att vår dörr låses upp och inom bara några sekunder stängs dörren in till vardagsrummet där jag & AK ligger och sover. Tapetserarkillen hade kommit. Inte många minuter efter det sätter radion igång på väldigt hög volym och han börjar föra ett himla oliv med spatlar och sandpapper osv. BLÄÄ vad trötta vi var. På något sätt lyckades jag väl somna om i några omgångar och när han gick på lunch kunde jag somna riktigt gott igen. Fast, inte så länge, jag var tvungen att kliva upp och tokstressa till bussen.

På skolan fick vi tillbaka tentan i Affärsredovisning (ja jag klarade den) och sen pluggade jag jurdik ett tag för att sen ta en låååång fika tillsammans med Lina & Kattis. Sen var det bara 2½ timme till företagspresentationen skulle börja så jag & Kattis satte oss vid en dator, och när vi tröttnat på det så pluggade vi lite juridik till. Sen var det dags, Svenska Mäklarhuset var det som var på plats denna gång. En av dom bästa presentationerna hitills!

Väl hemma runt halv nio-tiden så är mitt rum färdigtapetserat! Jag hade nästan glömt bort hur mina tapeter skulle se ut eftersom det var typ tre månader sen jag valde dom! Men det blev riktigt fint! Äntligen säger jag bara! Dock hade han lämnat kvar en del grejer i mitt rum så jag sover kvar i vardagsrummet en natt till. AK hade bara fått en tredje del av sitt rum tapetserat, hihi! Hallen var inte påbörjad alls. Men det lär ju bli klart imorgon då. Kanon kanon!

Snön ligger kvar!