Tapeter på plats

Imorse väcktes vi kl 07.10 med att vår dörr låses upp och inom bara några sekunder stängs dörren in till vardagsrummet där jag & AK ligger och sover. Tapetserarkillen hade kommit. Inte många minuter efter det sätter radion igång på väldigt hög volym och han börjar föra ett himla oliv med spatlar och sandpapper osv. BLÄÄ vad trötta vi var. På något sätt lyckades jag väl somna om i några omgångar och när han gick på lunch kunde jag somna riktigt gott igen. Fast, inte så länge, jag var tvungen att kliva upp och tokstressa till bussen.

På skolan fick vi tillbaka tentan i Affärsredovisning (ja jag klarade den) och sen pluggade jag jurdik ett tag för att sen ta en låååång fika tillsammans med Lina & Kattis. Sen var det bara 2½ timme till företagspresentationen skulle börja så jag & Kattis satte oss vid en dator, och när vi tröttnat på det så pluggade vi lite juridik till. Sen var det dags, Svenska Mäklarhuset var det som var på plats denna gång. En av dom bästa presentationerna hitills!

Väl hemma runt halv nio-tiden så är mitt rum färdigtapetserat! Jag hade nästan glömt bort hur mina tapeter skulle se ut eftersom det var typ tre månader sen jag valde dom! Men det blev riktigt fint! Äntligen säger jag bara! Dock hade han lämnat kvar en del grejer i mitt rum så jag sover kvar i vardagsrummet en natt till. AK hade bara fått en tredje del av sitt rum tapetserat, hihi! Hallen var inte påbörjad alls. Men det lär ju bli klart imorgon då. Kanon kanon!

Snön ligger kvar!

Ny dator & nya skor

Idag äntligen hämtade jag ut min nya dator =) Håller på att installera den här bredvid. Känner mig riktigt glad över den =) Tack vare Kajsa så har jag ju haft en dator ändå under de 4 veckor som min gamla varit borta. Men den ser jag ju aldrig mer igen. Förutom att hämta ut datorn så köpte jag ett par skor på rean (bild finns på bdb) och ett brottarlinne i petrolblått på JC.

Imorse var det snö ute igen.. Undra hur länge den stannar kvar den här gången då! Ikväll ska vi äta tacos till middag och klockan 20.00 på femman så är det "Under Toscanas sol". En film man inte får missa! Eller hur Tessan? =)

Nu ser min dator ut att ha fixat sig klart så nu ska jag gå lös på den!

En månad kvar till jul

Hej!
Den här lördagen gör jag något jag aldrig har gjort sen jag flyttade hit. Jag är på skolan på en lördag! Sitter där just nu! Anna-Karin håller på med en bokföringsuppgift som vi oxå gjorde i affärsredovisningen så jag lovade att följa med som lärare/moraliskt stöd. Och så försöker jag plugga lite juridik samtidigt oxå. Alldeles nyss gick vi upp till caféterian för att köpa godis och en dricka i automaterna som står där och det är därför jag var tvungen att uppdatera den här bloggen nu.

Jag valde nämligen att ta en Dragster-påse med smak av jordgubb & lakrits. Jag matade in mynten och tryckte in rätt siffra och så dimper det ner TVÅ påsar. Det har aldrig hänt mig förut, snacka om tur =) Anna-Karin fick bara en.. haha!

Vad som ska göras ikväll är lite oklart, vi funderar på bio, men det går inte så många jättebra filmer. Så vi får se. Tapetseringen är inte klar, den är inte ens påbörjad. Det enda som har hänt är att det är spacklat i våra rum + hallen och att det ligger sånt där skyddspapper på golvet. Vi fortsätter därför att bo i vardagsrummet i helgen. Inatt hade vi Lina som nattgäst oxå. Då blev det verkligen den där sova-över-hos-en-kompis-känslan som man hade när man liten.

Jag har även fått mitt rekvisionsbrev från Solid så nu kan jag hämta ut min nya dator när jag vill. Men nu ska jag fortsätta plugga lite, och äta godis =)