En månad kvar till jul

Hej!
Den här lördagen gör jag något jag aldrig har gjort sen jag flyttade hit. Jag är på skolan på en lördag! Sitter där just nu! Anna-Karin håller på med en bokföringsuppgift som vi oxå gjorde i affärsredovisningen så jag lovade att följa med som lärare/moraliskt stöd. Och så försöker jag plugga lite juridik samtidigt oxå. Alldeles nyss gick vi upp till caféterian för att köpa godis och en dricka i automaterna som står där och det är därför jag var tvungen att uppdatera den här bloggen nu.

Jag valde nämligen att ta en Dragster-påse med smak av jordgubb & lakrits. Jag matade in mynten och tryckte in rätt siffra och så dimper det ner TVÅ påsar. Det har aldrig hänt mig förut, snacka om tur =) Anna-Karin fick bara en.. haha!

Vad som ska göras ikväll är lite oklart, vi funderar på bio, men det går inte så många jättebra filmer. Så vi får se. Tapetseringen är inte klar, den är inte ens påbörjad. Det enda som har hänt är att det är spacklat i våra rum + hallen och att det ligger sånt där skyddspapper på golvet. Vi fortsätter därför att bo i vardagsrummet i helgen. Inatt hade vi Lina som nattgäst oxå. Då blev det verkligen den där sova-över-hos-en-kompis-känslan som man hade när man liten.

Jag har även fått mitt rekvisionsbrev från Solid så nu kan jag hämta ut min nya dator när jag vill. Men nu ska jag fortsätta plugga lite, och äta godis =)
Sofie

Ja ibland har man tur! =D

Maria

Tur du hade. ;) Jag vill ha jul nuuuu..:) Fast.. vi ska baka julgodis om en vecka. ;)

evans

Vad pluggar Anna-Karin för något? Ha en bra helg, båda två!

Maria

Jag meeed. :) Det är så gott, och nu var det bra många veckor sen det gjordes i den här lägenheten.. Dags, med andra ord. ;)

Karin

oh;) bra smak:) hehe.. var förresten på statoil sätra idag;) borde ju kikat förbi! glömmer jämt det

Karin

förresten så sov du nog då:p jag var riktigt trött själv

Maria

Ja, det är nog bäst det..;P Gott som attan var det iaf.. :)

Anonym

längtar!

Mmmminna

Jävla tur-F! Det är sånt där som bara händer dig. Världens mest tursamma människa ;D