Tapeter på plats

Imorse väcktes vi kl 07.10 med att vår dörr låses upp och inom bara några sekunder stängs dörren in till vardagsrummet där jag & AK ligger och sover. Tapetserarkillen hade kommit. Inte många minuter efter det sätter radion igång på väldigt hög volym och han börjar föra ett himla oliv med spatlar och sandpapper osv. BLÄÄ vad trötta vi var. På något sätt lyckades jag väl somna om i några omgångar och när han gick på lunch kunde jag somna riktigt gott igen. Fast, inte så länge, jag var tvungen att kliva upp och tokstressa till bussen.

På skolan fick vi tillbaka tentan i Affärsredovisning (ja jag klarade den) och sen pluggade jag jurdik ett tag för att sen ta en låååång fika tillsammans med Lina & Kattis. Sen var det bara 2½ timme till företagspresentationen skulle börja så jag & Kattis satte oss vid en dator, och när vi tröttnat på det så pluggade vi lite juridik till. Sen var det dags, Svenska Mäklarhuset var det som var på plats denna gång. En av dom bästa presentationerna hitills!

Väl hemma runt halv nio-tiden så är mitt rum färdigtapetserat! Jag hade nästan glömt bort hur mina tapeter skulle se ut eftersom det var typ tre månader sen jag valde dom! Men det blev riktigt fint! Äntligen säger jag bara! Dock hade han lämnat kvar en del grejer i mitt rum så jag sover kvar i vardagsrummet en natt till. AK hade bara fått en tredje del av sitt rum tapetserat, hihi! Hallen var inte påbörjad alls. Men det lär ju bli klart imorgon då. Kanon kanon!

Snön ligger kvar!
Maria

wey, grattis till tentaklarandet. ;)

Lina

Ska bli spännande att se dina nya tapeter på fredag :) Ja det blev en väldans lång fika och inte fick jag något gjort när jag kom hem heller.. Dålig Lina, dåligt. Men men. Puss på min lilla snoppmarie! ;)

Anna

Neej, så surt! Datorer är hemska ibland!
Grattis till tentan iaf :)

Sofie

Men nu e jag nöjd! ;)
Åh va skönt att tapeterna är uppe! Då kan du fixa å dona, äntligen! =D

Maria

skoj med lite nya tapeter :D

Karin

mm ska försöka.. förlåt för att jag inte svarade på ditt sms igår, men jag var bara helt slut pallade inte... ha en fin dag:) kraam

Viktor

Smäll upp lite bilder nu så man får se hur det ser ut.

kicki

Tack så mkt!! =) Nu är det bara juridik tentan kvar på lördag! =)

Josefinalina

Du är så duktig, Sweet Marie, grattis! Jo jag hade tänkt att plugga till lärare. :) Jag har insett att jag inte har the brain till att bli veterinär.

Marielle

Hej! Som jag skrev i min blogg så har ju min dator krashat, vilket betyder att jag inte kan göra din header förräns om typ 2 veckor då min nya hårddisk kommer! Så om du vill ha min hjälp måste du hålla ut tills dess ;) Kram!

Anna

Ja verkligen, hade passat att bo i England med mitt stora tébehov ;)
Ha en fortsatt skön kväll!

Sofie

Haha, snygg kommentar ;)

kicki

Vilka delar av juridken läser ni? Puss

kicki

Vi läser affärsjuridik, lag om offentlig upphandling, aktiebolagslagen, marknadsföring, konkurrens, skadestånd, produktsäkerhet, köplag, kkl, avtal, tvistlösning, immerialrätt osv.. det är ganska mkt men väldigt kul. ni läser ju säkert en del utan det i grundkursen. =) kram

Karin

jooo absolut:) vi har haft glöggkväll ikväll:) och nästnästa fredag tänkte jag ha en liten julfest:)

kicki

Den är på 15p. Nu är det avklarat iaf. Skönt, hoppas bara att det gick bra. vi får reda på resultaten redan imorn. =)