Besök & röda skor

Helgen gick fort förbi. Den började väl i fredagskväll med att jag & Josefine köpte oss varsin hamburgertallrik och satt hemma i hennes soffa och kollade på idol. När jag kom hem var Anna-Karin & Emma precis på väg till Heartbreak, men tussig som jag var så gick jag och la mig istället. Fortfarande förkyld med andra ord..

Igår kväll hittade vi åt en jättemysig asiatisk restaurang inne i stan som vi åt jättegod mat på. Tror att vi åt thailändskt alla tre och sen gick vi på bio och såg på Hairspray. Ganska så okej film!

Idag har vi hängt ute på stan ett tag. Jag fyndade ett par röda skor på rean! Så länge som jag har letat efter ett par perfekta röda skor! =) Vi åt lunch inne på Flanör och följde sen Emma till tåget och vinkade hejdå. Ikväll är vi trötta! Vi har pluggat lite grann, nyss ätit middag och snart blir det tv, och därefter film. Vi är ju faktiskt förkylda båda två nu och borde förtjäna lite soffslapp ikväll. Inte sant? =)

Ja.. Hoppas ni har haft en trevlig helg ni med! Jag ska lägga in en bild på skorna sen! Puss & kram!
Tesso

bergman jag saknar dig:/

Karin

planer för helgen?:)

Maria

Dags för en uppdatering nu Bergman. ;)

Karin

vet inte, händer nog inget speciellt.. går pluggandet bra då? kram

Karin

det rullar väl på:) när är tentan?

Anonym

detsamma =)

Anna

Hej! Okej, vad lustigt för jag har funderat på slingor. Idrottslektion, haha i drömmar kan allt hända. Hoppas du har det bra! Kram

Karin

mm men har bara sett på Ica maxi.. har du sett någon stans? haft en bra helg?:)