Pluggpaus

Ja då var det dags att uppdatera igen då.
Som ni ser så har jag en helt ny design som jag fått fram med stor hjälp av Marielle. Så ett jättejättestort TACK till dig vännen! =)

I onsdags var det dags för kårkväll med after beach-tema. Det var inte så många som följde temat, allra minst jag & mitt partygäng, men det var en hur rolig kväll som helst ändå! Bilder finns på bilddagboken som vanligt! Det började med förfest hemma hos Kajsa innan vi tog taxi ner på kåren och dansade hela kvällen och natten lång, i alla fall jag.

I torsdags mådde jag inget bra. Jag låg mest i soffan, varierande mig med att sitta ibland och att gå ut till köket ibland. Vi såg på tre filmer och ännu fler tv-program och det enda vi åt var pizza tror jag. Oerhört givande dag, inte! =/

I fredags blev det utgång igen, med förfest hos Karin denna gång (bilder finns på bilddagboken såklart). Vi gick ner på stan där jag mötte upp Anna-Karin och så löste vi in oss på Heartbreak Hotel där vi dansade tills det stängde. Träffade en del klasskompisar där på dansgolvet oxå. Sen blev det buss hem och stekta hamburgare bland annat här hemma innan vi gick och la oss. På tvn gick ett sånt där ordjaktsprogram som jag var tvungen att delta i. Man skulle bara skicka ett x till ett visst nr och så fick man veta om man var med i tävlingen eller inte. Och efter andra försöket så kom jag med! Däremot får man inte veta förrän imorgon måndag ifall man får framföra ordet eller inte. Men jag hoppas verkligen att dom ringer mig, det är 10 000 kr som står på spel och dom skulle ju sitta väldigt fint måste jag säga. Så håll tummarna..

I lördags blev det ännu en lat dag i soffan, fast utan att må illa. Det var bara så himla många program vi var tvungen att se, hehe. Vi gjorde dock den fantastiska upptäckten att våra två plattor på spisen som helt plötsligt la av för ett tag sen fungerar igen! Weee!!

Idag är det söndag och idag har vi båda en väldigt aktiv pluggdag faktiskt. Jag har fått mycket gjort, men nu har jag en liten pluggpaus eftersom det är dags för middag. Ikväll är det bara ett enda program jag vill se, så det verkar bli mycket plugg ikväll med.

Till alla mina IRL-vänner
Jag hoppas att ni har fått info om, och bokat in den 9e november i era kalendrar,
då det är dags för födelsedagsfest/inflyttningsfest/gjort första två tentorna-fest här hos mig! Elin är den enda där hemma som bokat tågbiljetterna ner! Kom igen ni andra oxå! Och ni som bor i Gävle, er tar jag för givet att ni kommer =)