I andra tankar

Det är inte lätt att tentaplugga, trots att det är dagen innan tentan, när jag har världens roligaste valborg framför mig! Men det här lär vara progammets lättaste tenta och det känns himla onödigt om jag skulle kugga den bara för att jag är för lat för att plugga. Så jag ska skärpa mig!

Men för att berätta lite om valborg såhär i förväg i alla fall, så ska jag fira den i Uppsala med en del klasskompisar. Första gången jag var i Uppsala var i onsdags, men nu ska jag få se mer av staden, det ska bli kul! Och så ska jag sova två nätter hos Julia. Ska bli kul att se hur hon bor oxå!

Vi har än så länge planerat att ha jordgubbschampagne, jordgubbar och lite andra exotiska frukter till frukost, göra någon god sallad att ta med på picknicklunchen i parken och sen får vi se resten. Kanske lånar ett kubbspel av Maria och roar oss med.

Och så en sak till bara. Jag har dille på sushi! Åt det igår med Linda & Desirée och så ska jag & Julia äta det imorgon igen. Dessutom planerar jag & Kajsa en (eller egentligen typ hur många som helst) sushikvällar framöver. Mest i sommar när vi båda blir i Stockholm! =)

Nya friska pluggtag nu..