Att spela kubb

Är ju något som jag tycker är något av det roligaste med hela sommaren! Speciellt i samband med fest och grillning! Men ingen här i Gävle som jag känner har ett kubb =( Jag saknade verkligen det igår när vi hade en liten grillfest här i Sätra utanför Josefine. Jag kanske får köpa ett själv..

Efter att vi hade grillat igår åkte jag & AK in till stan för att bowla, jag vann stooort, och sen letade vi upp dom andra som redan hade gått in på Blue Moon Bar, en ny bar i stan som hade premiär igår. Det blev en lugn och tidig kväll.

Något annat som jag har upptäckt att jag verkligen saknar, är mina vänner hemifrån, all humor och alla skratt.

image119
Desirée

Vill bara lämna ett spår från mig.. vilken fin och mysig blogg du har Marie! Håller med dig att kubb är mycket trevligt i samband med grillning och fest:) Vänner..känner likadant där att man saknar sina vänner där hemma, men visst är de fantastiskt att man har sådana fin nära vänner som man kan sakna?! "Inte förns man får sakna, man kan börja uppskatta de mer"

Anna

Visst är det trevligt med kubb, ska nog också införskaffa ett till sommaren! Åh så härligt det var med badtunna.. riktigt trångt och mysigt haha ;)

Minna

Miss u too, babybobi ;)