I andra tankar

Det är inte lätt att tentaplugga, trots att det är dagen innan tentan, när jag har världens roligaste valborg framför mig! Men det här lär vara progammets lättaste tenta och det känns himla onödigt om jag skulle kugga den bara för att jag är för lat för att plugga. Så jag ska skärpa mig!

Men för att berätta lite om valborg såhär i förväg i alla fall, så ska jag fira den i Uppsala med en del klasskompisar. Första gången jag var i Uppsala var i onsdags, men nu ska jag få se mer av staden, det ska bli kul! Och så ska jag sova två nätter hos Julia. Ska bli kul att se hur hon bor oxå!

Vi har än så länge planerat att ha jordgubbschampagne, jordgubbar och lite andra exotiska frukter till frukost, göra någon god sallad att ta med på picknicklunchen i parken och sen får vi se resten. Kanske lånar ett kubbspel av Maria och roar oss med.

Och så en sak till bara. Jag har dille på sushi! Åt det igår med Linda & Desirée och så ska jag & Julia äta det imorgon igen. Dessutom planerar jag & Kajsa en (eller egentligen typ hur många som helst) sushikvällar framöver. Mest i sommar när vi båda blir i Stockholm! =)

Nya friska pluggtag nu..
Tessan

Tyvärr undkommer ni nog inte mig heller när det gäller sushi kvällar;)

Josefine

Jag kommer med och äter sushi med er i huvudstaden. Får som sagt en ganska slapp sommar så jag kommer och våldgästar er ;) ! Fyfaaan vad vi ska festa på valborg. längtar som en tog ! Och du, tentan kommer gå alldeless utmärkt !

Maria

Va!? Har jag skrivit en smiley med ett litet P? :P Usch så fult. :)

Terese

Haha, det märkte jag inte! Åtgärdat :P

Rebecca

Låter som om du kommer få en grym valborg ju :)
Svar: Jag tappade strykjärnet rätt på armen, grymt klantigt. Haha :P

Anna

I´m baaaack! Så du har tenta imorrn med? Vi lyckas träffa rätt på samma dagar vi :) Hur känns det för dig?
Hade också velat vara i Uppsala, eller Lund imorgon - det är städer där det verkligen FIRAS!

Jessi

Åhh jag vill också fira valborg i uppsala!! Ska vi göra det tillsammans nästa år? Skulle vara tokkul :) Jag tillhör dock dom som får hoppas på att det är något bra på tv ikväll, är sjuk och blir inget firande för mig det här året. Gaaah! Lycka till med tentan gumman, du kommer klara den bra! Puss och sakna!

Sofie

Det hade jag vill jag lova! ;)
Hoppas tentan gick bra!

Kram!

Karin

hejhej! japp jag är i gävle lördag nästa helg.. onsdag till lördag är jag i söderhamn, ska träffa familjen, begravning o.s.v. var ska du då? kram

Anna

Ha en fortsatt trevlig minisemester :) kram!

Maria

Haha... Ja, jag kan inte direkt påstå att jag kan den här stan, eller att jag har försökt nå hårt.. ;)

Rebecca

Gick tentan bra? Hoppas det :D

Jessi

Japp, flyttat till frösön nu, är tokstökigt där så ser inte så mkt fram emot att komma hem :p men är i s-vall och hälsar på sara och pluggar med skolan, så har hunnit ut en tripp till ikea och kolla in lite saker jag vill ha, yeaah! :p Bra att uppsala var bra, nästa år kör vi stenhårt på det! Sköt om dej! puss ohc kram