Mamma Mia

Idag började skolan på riktigt. Igår hade vi registrering & introduktion, men idag hade vi första föreläsningen. Den här kursen kommer bli hård, tuff, svår, tråkig och jobbig! Men det är bara att bita ihop och göra det bästa utav det. Som tur är så hade vi en bra och rolig lärare idag. Det behövs när kursen i sig inte är någon stämningshöjare.

Ingen fest för mig ikväll. Efter gårdagen så har min fot blivit sämre och jag vill att den ska vara så bra som möjligt på fredag när det finsittning och avslutningsröj! Igår hade min n0llegrupp som uppdrag att fira jul på stan! Riktigt kul! Vi ordnade en klädd gran, en jultomte, glögg & pepparkakor, julsånger, ringdans runt granen, tomtar, julkort och lite allt möjligt. På kvällen var det singstarfest på Lilla Vall, oxå det riktigt kul! Men dansen kring granen och hoppandet till singstar var nog att ta i lite.

Istället då så har jag & AK varit på bio ikväll. Vi såg på Mamma Mia och den höll vad den lovade måste jag säga. Mycket bra film med mycket sång, musik, skratt, lyckligt slut och försök att hålla tillbaka lite tårar. Laddade hem alla soundtrack direkt när jag kom hem. I have a dream..