Namngivning

I söndags var det Kevins namngivning i en jättemysig föreningslokal i Ås. Här är mitt tal som lockade fram många fina tårar och mycket beröm. Jag lyckades själv hålla mig från att gråta när jag höll det, men det var svårt, det blev väldigt känsloladdat, men jag är verkligen nöjd!

Stjärnor betyder mycket för mig.
De är fina, de lyser upp mörker
och det får mig att sikta högt med vad jag än gör

En stjärna kan vara en bra vän eller någon jag ser upp till
Men den största, finaste och mest värdefulla stjärnan i mitt liv just nu,
det är du Kevin.
Jag ska göra allt som står i min makt
för att bli en moster av stjärnglans till dig

Som ett bevis på att du betyder så mycket för mig
som en påminnelse att jag alltid kommer att finnas där för dig
och att vi trots livets svårigheter alltid ska sikta mot stjärnorna
har jag valt att döpa en stjärna på himlen efter dig.

Stjärnan heter Kevin Öhman och tänds just idag, den 28e dec 2008.
Jag har valt att placera den bredvid Stora Björn.
 Stora björn är en stjärnbild som syns över hela världen
och vart i världen du än vänder så kommer den tryggt att finnas där för dig

Som ytterligare ett bevis på det här, har jag här ett certifikat
på att Kevin Öhman-stjärnan är registrerad hos United States Copyright Office
 och en stjärnkarta så att, när du är lite äldre, själv kan se din egen stjärna

Varje gång du tittar upp mot stjärnorna så vet du att du & jag har något gemensamt
 och vad som än händer i livets alla dar,
 så kommer din stjärna alltid att finnas kvar.

Efter det har jag varit i Östersund tills idag, sovit över hos Elina och umgåtts med henne lite, varit på bio osv. Har även intensivträffat så många som möjligt på så kort tid som möjligt eftersom jag har bestämt mig för att åka tillbaka till Gävle några dagar tidigare än vad som egentligen var planerat. Det har varit fullt upp och jättetrevligt. Ikväll är jag jättetrött så det blir en tidig kväll och en lång sovmorgon imorron. Sen blir det nyårsfirande i Tullingsås med Minna & Anna bland annat =) Mer om det sen!

Puss hej!

Kolla här istället

Hej! Hoppas att alla har haft en underbar jul och allt sånt där. Det har jag haft! Det har blivit lite dålig uppdatering här så jag hänvisar till bilddagboken istället. Där finns det i alla fall lite bilder på vad som har hänt sen sist.

 "Jag har sett alla Beck-filmer, fråga mig gärna varför"
- kvarteret skatan
(sitter i Strömsund just nu och kollar på Beck)

Östersund

För ett dygn sen ungefär landade jag i Östersund. Här är mycket snö och jättekallt! Men det är ändå skönt att vara hemma, kul att träffa en massa folk och så vidare. Idag bjöd Malin mig på en massage på salongen, fast inte av henne utan av Jenny. Det var grymt skönt! Min nacke har varit hård som sten ända sen tentaplugget till beskattningsrätten. Nu är jag mjuk och avspänd igen!

Efter det så träffade jag upp Jessica B på stan. Vi hade inte träffats på 1½ år så det var hur kul som helst att träffa henne igen. Vi gick runt och shoppade julklappar och tog en lunch på Pause. Efter nån timme mötte Malin & Kevin upp oss på stan och så gick jag runt en sväng med dom istället.

Sen åkte vi hem, jag & Malin åt korv och pommes till middag och en sjukt god blåbär- och yoghurttårta till efterrätt. Sen har vi kollat på Astrid Lindgrens jul, kollat på gamla kort, jobbat lite med salongens hemsida och busat med Kevin. Kevin är bäst!

Snart dags att sova för mig, imorgon ska jag jobba på salongen för första gången på 1½ år oxå. Det ska bli kul! Jag har bränt ner en massa bra julmusik som jag ska spela hela dagen =)