Östersund

För ett dygn sen ungefär landade jag i Östersund. Här är mycket snö och jättekallt! Men det är ändå skönt att vara hemma, kul att träffa en massa folk och så vidare. Idag bjöd Malin mig på en massage på salongen, fast inte av henne utan av Jenny. Det var grymt skönt! Min nacke har varit hård som sten ända sen tentaplugget till beskattningsrätten. Nu är jag mjuk och avspänd igen!

Efter det så träffade jag upp Jessica B på stan. Vi hade inte träffats på 1½ år så det var hur kul som helst att träffa henne igen. Vi gick runt och shoppade julklappar och tog en lunch på Pause. Efter nån timme mötte Malin & Kevin upp oss på stan och så gick jag runt en sväng med dom istället.

Sen åkte vi hem, jag & Malin åt korv och pommes till middag och en sjukt god blåbär- och yoghurttårta till efterrätt. Sen har vi kollat på Astrid Lindgrens jul, kollat på gamla kort, jobbat lite med salongens hemsida och busat med Kevin. Kevin är bäst!

Snart dags att sova för mig, imorgon ska jag jobba på salongen för första gången på 1½ år oxå. Det ska bli kul! Jag har bränt ner en massa bra julmusik som jag ska spela hela dagen =)

Sofie

Haha nej han såg lite tilltryckt ut :P

Och ja de va skoj på bussen, men fy så pinsamt också. haha!

malin

Svar: ja jag vet, helt sjukt. jag som ska ha förfest har ingen biljett haha! får gå iväg från festen och köpa en biljett. eller nått.

men jag har en biljett som jag kanske får köpa :D så jag håller tumamrna för den..:D ses snart, puss!

Maria

Ja, eller hur.;P Men det kan vara bra att få tag på nått nytt.:P

evans

Välkommen till Jämtland! Vilken salong är det du ska jobba på?

Rebecca

Mysigt med snö. Önskar jag att vi hade här också, så att man kunde få lite mer julstämmning.

Rebecca

Förresten, ne jag känner inte Karin. Läset bara hennes blogg :) God jul!

Karin

Min jul har varit underbar:) hoppas din me varit det! när kommer du tbx till gävle? kramar

Karin

måndag efter nyår:)

Maria

Inte större än den varit innan. :P

emma

..å jag trodde jag var ensam;)

vi grisfotälskare måste hålla samman!:P