Alltid är det nåt

I tisdags var jag, Julia & Amelina ut och åt på Mezopotamya. En mysig liten restaurang som ligger på söder och serverar otroligt god mat. De mesta man beställer hos dem grillas på en träkolsgrill som de har i mitten, gud vad gott det var! Älskar smaken av grillat. Till förrätt åt jag några slags friterade rullar med nån fåroströra i, tillsammans med tsatsiki. Till varmrätt åt jag grillade lamm och kycklingspett med tsatsiki, grillat bröd, pommes och sallad. Jag & Julia delade på en karaff rödvin till. Otroligt gott som sagt, rekommenderas starkt till alla Gävlebor! Otroligt mätta blev vi oxå och bestämde oss att gå hem till Sätra istället för att ta bussen. Så stannade vi hos Lina en stund, åt glass, drack te och myste. I love you girls!

Den där turen hem gav mig en stor blåsa under hälen eftersom jag hade på mig ett par skor jag inte brukar använda så mycket annars. Jag gick runt med den hela onsdagen men pickade hål i den på kvällen. Den var svår att komma åt och jag fick sätta mig i nån konstig position (vet att det låter konstigt). Varför jag berättar det, är för att det ledde till att mitt ledband blev felbelastat och började göra svinont med omedelbar verkan. Igår var det värst, jag fick halta runt och försöka att sitta still så mycket som möjligt. För er som inte vet, så har det varit dåligt jättelänge redan, så det behövdes inte så mycket tydligen för att det skulle bli ännu sämre.

Idag känns det lite bättre, men istället vaknade jag och hade ont i halsen. Sådär så det gör ont så fort man sväljer ni vet, och bara därför måste man svälja en massa gånger för att se om det fortfarande gör ont. Men inte nog med det! Den senaste veckan har vi haft flera plusgrader varje dag, ibland runt tio! Gissa om jag blev chockad imorse och det ligger SNÖ ute. Va tusan! Just idag som Elina ska komma. TYPISKT!

Det ska bli en underbar helg med Elina här i alla fall! Och nästa helg har jag bokat biljetter till Stockholm för att åka och hälsa på Therese. Och sen är det bara att börja tentaplugga, längtar inte! Jag längtar till sommaren, men jag har ingen aning om vart jag kommer vara än och det är jobbigt. Vi sa upp vår lägenhet igår, så det gäller ju att hitta en ny lägenhet också. Inte för att jag tror att det kommer att bli något problem, men det underlättar ju om man vet vad man ska göra i sommar oxå. Inte så roligt att så med dubbla hyror. Allting ordnar sig förr eller senare på ett eller annat sätt.