Nu är det vinter igen

Så himla typiskt! Igår ungefär mitt på dagen var det världens vårväder! Det var så skönt, så ljust och fint! Lite lite is på backen här och där men det trodde man ju skulle försvinna ganska snabbt. Istället så vände det helt utan förvarning. Igår kväll var jag och en massa andra klasskompisar på gratis hockey i Läkerolarenan. Otroligt fin arena! Matchen var mellan Brynäs och Frölunda. Alla studenter hade gratis ståplatser och dom var ju mycket bättre än jag trodde! Jag till och med såg hela matchen trots mina ca 160 cm. Mitt i Brynäs hejarklack hamnade vi och andra perioden var riktigt bra och spännande! Hemmalaget Brynäs förlorade med 5-3, men det gjorde inget. Mitt hjärta slår inte direkt för Brynäs ;-)

Hur som helst, det var lite kyligt ute när vi gick hem men det kändes ändå inte som vinter. Men så imorse när jag kollade ut genom fönstret så är det ett tjockt vitt snötäcke över allt jag såg! Blä blä blä! Sen har det dessutom snöat HELA dagen. Försvinn, snälla!

Idag har jag varit med Anna på skolan för att plugga lite. Efter pumpen i förrgår har jag fortfarande så mycket träningsvärk i benen så att jag vill dö varje gång jag går i en trapp! Men jag är glad är pumpen precis var det jag hade förväntat mig. Jag ville verkligen att det skulle vara ett bra pass med en bra instruktör, och jag var faktiskt lite rädd att jag skulle bli besviken eftersom det var på friskis o svettis. Men det var som sagt superbra!

Idag fick jag ett mail som gjorde mig mycket glad!
Jag längtar till mäklardagen som bara den!

Ikväll ska det tvättas, pluggas och handlas. Ha det underbart allihopa!