Mina sista kronor

Imorgon är det äntligen dags för lön! Mina absolut sista kronor den här månaden gick åt till en sushi till middag idag. Det var SÅ värt det, jag kan verkligen aldrig få nog av sushi. Har jag tur så får jag med mig några från jobbet imorronkväll på en sushi/vinkväll för att fira att lönen kommit och lite sånt. Jag har ju fått en tjuvkik på hur mycket pengar som dimper ner på kontot imorgon, måste säga att jag blev positivt överraskad =) Någon ledig dag inom kort, ska ägnas åt shopping kan jag lova!

Idag har det varit riktigt grisigt varmt här i Stockholm. Jag brukar verkligen aldrig klaga på att det är för varmt ute eller tycka att det är jobbigt. Men idag har varit en sån dag, och dumt nog valdes Djurgården som destination idag, alldeles för långt bort från ett bra badställe en sån här dag. Det första jag gjorde när jag kom tillbaka hit till Gröndal var att slänga mig i vattnet, det var såå skönt.

Det är fortfarande megavarmt ute och jag skäms egentligen för att jag sitter inne. Jag ska nog faktiskt gå ner till vattnet och simma lite om ett tag. Allt utom att gå! Jag har ganska ont i fötterna efter en fyra timmar lång promenad igår. Jag vet inte sist jag var ute och gick så länge, men det var en grymt mysig stadsvandring eller vad man nu ska kalla det för =)
Jessi

Ouh, Sushi är verkligen inte gott ;) skulle då inte lagt mina sista kronor på det om jag så varit utan mat i en vecka, hihi skojjar med dej... Självklart ska jag festa åt dej mä, invigde veckan idag med öl tillsammans med två kompisar, blev mer än tänkt ;) Men imåra börjar det äntligen! Kommer sakna dej såå mkt, skittrist att du inte kan vara här med mig! Sköt om dej! Puss puss

Jessica

Idag kör äntligen stråket igång, det är varmt ute och inte ett moln på himlen. En perfekt stråketkväll blir det, synd att du inte är här och röjer med oss

Jessica

O glassen missar du ikväll med!