Norr Mälarstrand

Trots att jag har jobbat i helgen, så har det varit en av de absolut bästa helgerna på länge. I fredags efter jobbet gick jag & åtta stycken till från mitt jobb, + några andra från Onoff Fältöversten ut på after work. Vi började med sushi inne på Gallerian och hamnade sen på Mälarpaviljongen på Norr Mälarstrand, min absoluta sommarfavorit i Stockholm sen tiden då Malin bodde på Kungsholmen. En mycket trevlig kväll! Åkte dock hem lite tidigare än dom andra eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen.

På lördagen så kom Carina, storasyster nr 2, in på jobbet för att dumpa all sin packning hos mig medans hon själv skulle gotta sig på stan i det grymt varma vädret. Efter jobbet träffades vi, åkte hem till mig, åkte till Kungsholmen och köpte med oss sushi för att sätta oss nere på Norr Mälarstrand på en filt och njuta av väder och god mat. Efter det gick vi till Mälarpaviljongen för att äta efterrätt och dricka goda drinkar.

På söndagen jobbade jag igen. Carina åkte iväg tidigt för att träffa en kompis, och jag köpte med mig en lyxfrukost och satte mig på klipporna här i Gröndal och solade lite innan det var dags att åka in till stan och jobba. Efter jobbet åkte jag ut till Huddinge för att grilla med Carina, hennes kompis & hennes treåriga son. Också det blev en mycket mysig kväll med god mat och dricka.

Idag har jag varit på stan i stort sett hela dagen. Jag & Carina åkte in dit för att äta frukost till och med, vilket blev på Wayne´s Coffee på Drottninggatan. Det var härligt ute i solen och en massa roliga människor att kolla på. Det märks verkligen att det är Pridevecka här i Stockholm, om jag säger som så. Sen kikade vi runt lite i affärer, jag köpte mig en ny parfym, och någon timme senare träffade vi två kompisar till Carina med deras barn för att äta lunch, det blev sushibuffé för min del =) Sen var det dags att vinka hejdå till Carina och sätta henne på tåget upp till Östersund och Storsjöyran och jag själv fortsatte min shopping tills affärerna stängde. Förutom en parfym så shoppade jag två skjortklänningar, leggings, ett linne och ett par jeans. Dunderont i fötterna hade jag, men bestämde mig ändå för att handla mat innan jag gick hem. Jag tror jag aldrig har haft så tunga matkassar i hela mitt liv! Men när jag väl kom hem så slängde jag mig i soffan och här sitter jag fortfarande =)

Men jag ska väl göra någon nytta nu innan det är dags att gå och sova, jobbar imorgon igen! Kramilikram!
Jessica

Inte blivit moster än?

Du missar någe bra iaf.

Stråket är hur kul som helst, idag var

det mest med folk. Roligt som få har det

varit. Du skulle varit här och haft kul med mig ju.

Ikväll har man faktiskt tagit det lugnt, det e ju imorgon det gäller och de är öppet till ett igen.

Puss