Dålig uppdatering

Ja nu är det sämre uppdatering än någonsin tror jag. Jag vet inte riktigt varför, men jag ser ingen anledning till att ursäkta mig för det heller. Men efter lite klagomål idag så tänkte jag slänga iväg en liten uppdatering.

Livet i Stockholm leker bra, såklart. Jag jobbar ganska mycket, och det går bara bra. På kvällarna den senaste tiden har det mest varit slapp i soffan framför fotbolls-EM som nu lider mot sitt slut, suck! =( Jag älskar fotbolls-EM, det borde alltid vara det!

Midsommar har det ju oxå varit. På dagen låg jag, Linus & Therese på klipporna här i Gröndal, drack jordgubbsskumpa, åt vindruvor och fikade nybakad wienerlängd. Sen kom Kajsa och vi började laga vår utsökta trerättersmiddag, mums mums. Därefter utökades sällskapet lite och vi spelade spel, drack goda drinkar, åt chips och dipp, marängswisch och lite allt möjligt. En trevlig midsommar helt enkelt. Hela dagen efter spenderades oxå med sällskapsspel =)
Nu har jag varit ledig två dagar irad, igår köpte jag med mig sushi och satte mig på en klippa vid vattnet och njöt av solen. Då tyckte jag verkligen att livet kändes bra =) Idag har jag pysslat och planerat lite grann, nu väntar jag på att Therese ska sluta jobba och så ska vi dra en sväng på stan.

Kajsa, jag är svinigt avundsjuk på dig! =P