Dålig uppdatering

Ja nu är det sämre uppdatering än någonsin tror jag. Jag vet inte riktigt varför, men jag ser ingen anledning till att ursäkta mig för det heller. Men efter lite klagomål idag så tänkte jag slänga iväg en liten uppdatering.

Livet i Stockholm leker bra, såklart. Jag jobbar ganska mycket, och det går bara bra. På kvällarna den senaste tiden har det mest varit slapp i soffan framför fotbolls-EM som nu lider mot sitt slut, suck! =( Jag älskar fotbolls-EM, det borde alltid vara det!

Midsommar har det ju oxå varit. På dagen låg jag, Linus & Therese på klipporna här i Gröndal, drack jordgubbsskumpa, åt vindruvor och fikade nybakad wienerlängd. Sen kom Kajsa och vi började laga vår utsökta trerättersmiddag, mums mums. Därefter utökades sällskapet lite och vi spelade spel, drack goda drinkar, åt chips och dipp, marängswisch och lite allt möjligt. En trevlig midsommar helt enkelt. Hela dagen efter spenderades oxå med sällskapsspel =)
Nu har jag varit ledig två dagar irad, igår köpte jag med mig sushi och satte mig på en klippa vid vattnet och njöt av solen. Då tyckte jag verkligen att livet kändes bra =) Idag har jag pysslat och planerat lite grann, nu väntar jag på att Therese ska sluta jobba och så ska vi dra en sväng på stan.

Kajsa, jag är svinigt avundsjuk på dig! =P

Rolig filmEtt litet tips om en rolig och sevärd film!

Helgen har varit kanon, förutom lite dåligt väder och att Sverige åkte på spö av Spanien i sista minuten igår! Nu väntar en väldigt hektisk vecka, men den blir säkert rolig och intressant också. Ciao!

Ledig idag

Eftersom jag är ledig idag så tänkte jag ta mig tid att blogga lite, vilket jag inte har ork eller tid till efter jobbet. Jobbet går förövrigt bra, en bättre start än såhär har jag svårt att tänka mig. Dessutom har jag superbra jobbarkompisar! Så om jag bortser från en förkyldning som jag har åkt på, så är allt superduperbra här i Stockholm.

I helgen som var, så hade jag & Kattis en helhelg ihop! På fredagskvällen hade vi picknick nere på klipporna vid vattnet här i Gröndal, i lördags solade vi lite på djurgården för att sen vara på grönan i åtta timmar! Vilken underbar dag det var! Det var hur bra väder som helst, vi kom in som VIP-gäster (gratis inträde) och kunde glatt göra vad vi ville där inne med hjälp av lite fribiljetter. Det är bra att känna rätt människor ibland! =) Efter mycket om och med så åkte vi katapulten med Maja! Shit pommes vad jag (och Kattis) skrek, haha! Men det var trots allt skönt pirr i magen och mycket skratt också. När grönan stängt smugglade vi in oss med Maja i personalens omklädningsrum och väntade på att Åsa och Kattis (nr 2) blev klara oxå. Därefter åkte vi båten över till Slussen, därifrån tunnelbana till Zinkensdamm där vi träffade något annat gäng som satt på någon bergssluttning med en fantastisk utsikt över hela centrala Stockholm. Efter ett tag gick vi ner till något biljardställe och drack lite vin, pratade och så. I söndags låg vi nere vid vattnet här i Gröndal igen och solade och på kvällen kom Therese hem igen! Bilder från helgen finns på bilddagboken i vanlig ordning.

Vet ni den där utländska gubben med roliga kläder och rolig hatt som är med på tv-reklamen för jackpott eller joker? Han kom in på jobbet igår. Och vet ni, han har de där kläderna (inkl. hatten) på sig till vardags också! Han var jätterolig! Han delade glatt ut sitt visitkort till de som tog kort på honom (såväl personal som kunder) så att han kunde få bilderna skickade till sin mail sen.

Jag har lite saker att göra innan Therese slutar, för då ska vi åka på Ikea. Ha det bra allihopa!