Inför kryssning

Nu är det inte så långt kvar till kryssningen! Man ska ju dessutom ställa fram klockan en timme inatt, vilket gör att det blir ännu kortare tid kvar! Bussen går kl 14.00 från Gävle imorgon. På båten blir det sen taxfreeshopping, installation i hytten som jag ska dela med Julia, Kajsa och nån Amelie, göra sig fin inför kvällen, äta världens smarrigaste buffé i flera timmar och dricka gratis alkohol till, sen blir det väl antagligen fest hela natten.

Det är schlagertema och bland annat Linda Bengtzing och Jimmy Jansson ska uppträda. Vi är runt en 100 stycken från skolan som ska åka, ganska många från klassen oxå. Det kommer verkligen att bli hur roligt som helst! Jag har bara slappat hela dagen så imorgon är jag redo för mycket skoj!

image106

Utan min iPod

Jag hatar verkligen när jag ska gå och lägga mig och märker att batteriet är slut i min iPod. Trots att jag är jättetrött så kan jag inte lägga mig utan den, utan jag får (precis som jag gör nu) sitta uppe ett tag till för att ladda den. Det låter antagligen rätt sjukt, men så är det =) Just nu lyssnar jag på män som hatar kvinnor.

Kikade nyss in vädret på smhi. De närmaste, i alla fall fyra dagarna ska det bli sju grader varmt här igen! Superbra! Då är nog vår hemska snö borta snart igen!

Den där "bra" filmen jag skulle se ikväll blev supersugen, och den var ju inte speciellt bra. Se inte den, om ni inte redan har sett den! God natt!