Snikar på grannen

Hej Hej!

Nu har det hänt mycket sen sist här! Har varit på OVE-invigning (se bilddagboken), sagt hejdå till Sätra & Gråstensvägen och sagt hej till Hantverkargatan. Inatt ska jag sova min första natt här! Det känns kanon, jag tror att jag kommer trivas superbra här. Mamma & pappa har varit här igår till idag och hjälpt till med allt. Tusen tack till er. Ni är bäst <3

Just nu är det inte så jättemycket som är i ordning i lägenheten än. Men jag har iaf lyckas plocka fram datorn och hittat ett oskyddat nätverk som jag lånar lite ikväll, sängen står på plats, gardinerna är uppe och blommorna står i fönstret. Förutom att pyssla med lägenheten idag har jag ätit lunch med mamma & pappa på stan (sushi såklart), träffat några klasskompisar på Midgård för att grilla lite och varit ute på långpromenad. Gävle är verkligen vackert på sommaren. Boulognerskogen är ju kanske den mysigaste parken i Sverige? =P

Förövrigt vill jag oxå påpeka att jag tycker att blogg.se är riktigt taskiga som har tagit bort min kalender här på bloggen helt utan lov! Man tar väl faktiskt inte saker utan att fråga först? Jag gillade ju verkligen den!

Snart godnatt! Imorgon förflyttar jag mig, hela min garderob plus lite till, till Stockholm! =) Ciao!

Packa & äta tårta

Idag är det såå grymt fint väder ute! Och jag måste vara inomhus för att fortsätta att packa ihop min lägenhet och mina saker. Lite halvjobbigt att hela tiden planera vad som ska med till Stockholm i sommar och vad som ska vara kvar i min nya lägenhet i Gävle. Dessutom tycker jag att jag packar och packar men att det knappt blir någon skillnad.

I flera dagar har jag längtat efter tårta och ikväll ska jag äntligen få! Katarina fyller år idag och ska bjuda på tårta ikväll! Det ska bli gott =)

image147

Sista föreläsningen

Idag är sista dagen på högskolan avklarad för den här terminen! Gud vad skönt! Men vart har hela det här året tagit vägen egentligen? Det har gått hur fort som helst, och nu är det bara ett år kvar tills jag kan börja jobba som mäklare! Häftigt häftigt! Vi har iofs en tenta kvar, men den är webb-baserad och kommer att skrivas i Stockholm för min del.

Om en vecka har jag avslutat min första dag på OnOff, det känns spännande! Har inte hunnit tänka så mycket på det än eftersom det är fullt upp med flyttning, pluggning (okej inte så mycket, men jag tänker tanken i alla fall), slötid framför datorn, planering inför massa annat osv osv osv osv. Just nu längtar jag mest tills på onsdag. Det blir en superduperrolig dag!

Har nyss sovit i en timme ungefär, kunde inte sova inatt och var helt slut när jag kom hem från skolan. Nu ska jag laga kyckling med couscous och rödvinssås och sen får vi se vad som händer ikväll.

Jag kan i alla fall berätta att jag har skavsår som heter duga idag!