Snikar på grannen

Hej Hej!

Nu har det hänt mycket sen sist här! Har varit på OVE-invigning (se bilddagboken), sagt hejdå till Sätra & Gråstensvägen och sagt hej till Hantverkargatan. Inatt ska jag sova min första natt här! Det känns kanon, jag tror att jag kommer trivas superbra här. Mamma & pappa har varit här igår till idag och hjälpt till med allt. Tusen tack till er. Ni är bäst <3

Just nu är det inte så jättemycket som är i ordning i lägenheten än. Men jag har iaf lyckas plocka fram datorn och hittat ett oskyddat nätverk som jag lånar lite ikväll, sängen står på plats, gardinerna är uppe och blommorna står i fönstret. Förutom att pyssla med lägenheten idag har jag ätit lunch med mamma & pappa på stan (sushi såklart), träffat några klasskompisar på Midgård för att grilla lite och varit ute på långpromenad. Gävle är verkligen vackert på sommaren. Boulognerskogen är ju kanske den mysigaste parken i Sverige? =P

Förövrigt vill jag oxå påpeka att jag tycker att blogg.se är riktigt taskiga som har tagit bort min kalender här på bloggen helt utan lov! Man tar väl faktiskt inte saker utan att fråga först? Jag gillade ju verkligen den!

Snart godnatt! Imorgon förflyttar jag mig, hela min garderob plus lite till, till Stockholm! =) Ciao!
Jessica

Min kalender försvann med, men jag trodde jag hade gjort någe konstigt och tagit bort den. Men dom måste ju ha tagit bort den för alla då.

mamma

Hoppas du får en bra sommar i stockholm. Stora kramar från oss som saknar dig i Jämtland

Karin

så du har installerat dig i storstan nu?:) gick det bra med parkeringen och flytten?:D

Anna

Tack så mycket! Stort lycka till med flytten nu :)

Kajsa

Mmmm, sushi! Fan vad sugen jag blev nu :D Tack, vännen! Jag kommer dock inte att ha med mig så mkt saker så jag klarar mig nog ändå :)