Bockinvigning

Jag har haft jättetrevligt besök från Uppsala idag. Vi har spelat spel, kollat på bockinvigningen, ätit på Österns Pärla (sushi igen), och spelat ännu mer spel. En bra första advent helt enkelt. Innan de kom så satte jag upp lite julpynt oxå. Absolut inte mycket, men lite =)

Bockinvigningen var precis som förra året jättebra på alla sätt och vis. All snö hade iofs försvunnit så det var lerigt, men det är det värt när man står där, längst fram såklart. I år var det radioprataren Titti Schultz som fick inviga den. Det bästa med hela invigningen är på slutet när de tänder fyrverkerier för säkert hundratusentals kronor i takt med julmusik som spelas. Det är verkligen mysfaktor 10 000! Och så mycket folk det är!

I år är ju inte bocken impregnerad i något. Det vore ju ett under om den inte brinner i år. Om den brinner, så hoppas jag att den gör det precis innan jag åker hem och att jag hinner se det! Det vore nåt =)

Ny glöggsmak

"Årets stora glöggnyhet" kallar tillverkarna det för. Jag var såklart tvungen att testa. Ganska okej. Det är alltså vit glögg smaksatt med vit choklad och lime.


Jag är jättetrött för tillfället. Igår kom Desirée hit. Vi åt sushi, i vanlig ordning, och satt sen bara hemma hos mig, kollade på tv, åt lite mer gott och snackade en massa. Idag har jag varit på stan hela dan med Karin. Ni kan gå in på hennes blogg om ni vill se lite bilder från idag.

Julmarknaden hade sin premiär här i Gävle idag. Minst lika värdelös som förra året måste jag säga. Varför? En stad som Gävle med bocken och allt kan väl inte ha dåliga julmarknader. Till och med Östersund har ju bättre, typ.

Ikväll får vi se vad som händer. Nu ska jag lägga mig i sängen, vila lite och kolla på en massa avsnitt av Kvarteret Skatan.

Ikväll är det bankett

Idag har det varit ETE-mässa på skolan hela dagen. Ekonomernas och teknologernas dag. Jag har inte varit där, för vi har ju vår Mäklardag sen som är för oss. Däremot ska jag med på den fina banketten ikväll som kommer att hållas i Gasklockorna. Ska bli häftigt att se hur det ser ut där. Det blir trerätters och sen en massa fest. Nu när jag håller på att göra mig i ordning så passar jag på att testa de två nya julciderna.

Hannas Sweet Mistlekiss, söt, bärig smak med inslag av kanel, mogna jordgubbar och vanilj. Har ett väldigt fint namn tycker jag. Kanel är inte min starka sida så jag föll inte riktigt för den här. Helt okej ska jag väl säga, men ingen favorit.

Xide Winter, söt, fruktig smak med inslag av lime, grapefrukt, ingefära och vanilj. Låter ju i mina öron verkligen jätteäckligt. Men jodå, den är faktiskt god. Den är inte för söt utan har en frisk smak av grapefrukt.

Om jag måste utse en vinnare så blir det Xide Winter. Jag hoppas på en superduperrolig kväll ikväll. Puss & kram!