Sötast i världen

Vad underbart det är att ha Malin & Kevin här. Kolla bilden på Kevin liksom, kan man bli annat än den stoltaste mostern i världen till en sån sötnos? Nej.Idag har vi varit ute lite på stan, softat lite på hotellet, gått långpromenad och haft middag här hos mig med Sofia & Albin. När vi var ute på promenad så gick vi förbi tre alkisar i parken som var grovt alkoholiserade, den ena låg helt orörlig på marken och den andra ramlade i ån. Så vi ringde polisen. Efter mycket om och men så hade den tredje hjälpt den andra upp ur ån precis lagomt tills polisen kom. Typiskt att man ska stöta på nåt sånt bara för att man är ute på promenad.

Det har varit riktigt kallt ute idag, blä! Ryktas om första snön imorron, hoppas inte! Just nu är det spöregn och storm ute, oxå blä!

Men vet ni vad, idag hittade jag pepparkaksdeg på Ica. Det var jag såklart tvungen att köpa! Mums mums!

Nu ska jag slappa lite i soffan och kika på tv. Så, hejdå!

Underbar känsla

Vilken underbar dag! Tentan är skriven, avklarad, alla pluggrejer är bortstädade och livet har börjat igen. Det har varit jättefint och härligt väder hela dagen och känslan jag har haft idag är helt obeskrivlig i ord.

Högskolan har varslat en massa personal, vilket i sig har bidragit till att vi ännu inte har fått något schema inför nästa kurs som egentligen säkert skulle ha börjat den här veckan. Dom har inte lyckats utse någon kursansvarig, bla bla bla, och vi vet som sagt ingenting. Det ryktas om att kursen inte ska börja förrän nästa vecka, vilket isåfall betyder att jag är ledig i en vecka nu. Grymt underbart!

Ikväll har jag & tio andra varit ute och firat tentan med god middag på Österns Pärla. Jag bokade VIP-avdelningen till oss och det var riktigt roligt och trevligt. Skönt att skölja ner allting med några glas vin.

Jag måste även berätta att jag är oerhört tacksam för alla er underbara människor där ute som har kommit igång att önska mig lycka till idag, hört av sig och frågat hur det gått osv. Ni är guld värda allihopa.

Ett liv i sikte

Ja, sista dagen med tentaplugg idag. Har just nu min första pluggpaus. Sitter i soffan med datorn i knät och kollar på Ensam mamma söker. Sen ska jag göra ett sista ryck tills det är dags att sova. Kommer bli svårt att somna inatt tror jag. Svårt att ta sig upp imorgon oxå, tentan börjar kl 9! Har bett både mamma & Malin att ringa mig för att hjälpa mig att ta mig upp. I och för sig lär nog nerverna hjälpa till en del oxå, men man vet ju aldrig. Om inte annat får dom väl ringa för att önska mig lycka till =)

Kan inte säga annat än att jag verkligen längtar tills imorgon när tentan är inlämnad och klar för då börjar livet igen! Har aldrig pluggat såhär mycket till en tenta förut. Kanske för att den här tentan är den största, svåraste och mest krävande på hela programmet. Jag ska fira jäkligt stort när jag klarar den! =)

Ja, det ska verkligen bli skönt att den är över och återgå till det vanliga livet. På tisdag kommer Malin & Kevin oxå, can't wait!Genom svårigheter mot stjärnorna