Stolt moster

Kevin är så underbar, så söt, så gosig, så fin. Han är allt bra. Idag följde jag med till bvc för att väga och mäta honom osv, han börjar bli en stor liten kille. Det har varit en jättefin dag idag, men kyligt, om man jämför med Gävle.

När jag är här hemma så hinner jag ju aldrig ta det lugnt, även fast det egentligen är det jag vill göra när jag kommer hem, lite grann i alla fall. Det är iofs mest bara roliga saker jag gör, så jag ska väl inte klaga egentligen. Dessutom resulterar det alltid i att jag blir trött tidigt på kvällarna, vilket verkligen aldrig händer i Gävle t.ex. Får nog se till att sysselsätta mig mer där nere oxå.

Idag har jag fått agera lite mäklare, vilket var jätteroligt. Malin & Stefan fick sälja sitt fritidshus idag och jag fick hjälpa till med kontraktskrivning, köpebrev, förklara saker hit och dit och sånt. Imorgon blir det ett möte med banken och sen är allt klart. Kan ni fatta att det bara är åtta månader kvar tills utbildningen är klar? Inte jag. Men häftigt ska det bli!

Jag har ätit sushi till middag idag, mums! Är det inte konstigt att folk säger "det är bara dig jag brukar äta sushi med"? Jag äter nog ganska mycket sushi =P

Nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig, mysa lite med Smilla, så får vi se vad som händer imorgon.

Till AK: Hoppas att du har haft en bra födelsedag trots min frånvaro, hehe! Vi får fira dig dubbelt eller trippelt upp när jag kommer tillbaka. GRATTIS till 21 härliga =)

Hurra Hurra Hurra

Idag fyller Minna år, elskar dig!
och min blogg fyller två år.


Ikväll åker jag hem till Östersund, men först ska jag på skolan i några timmar.
Vi hörs!

Sista sommardagarna

Jag skulle gissa på att det är dom vi har nu. Tråkigt men sant. Fast hösten känns ganska bra och rolig ändå, och som vanligt så längtar jag som en tok till jul! De sista dagarna har det varit hyffsat varmt här i Gävle och ständigt solsken! Varmast är det nog idag. Jag har varit ute och gått i trekvartsbyxor, t-shirt och en kofta bara, och det var nästan för varmt. Jag skulle kunna vara ute och gå hela dagen idag, det var så himla skönt. Men jag har en del att göra så jag fick gå hem. Ja och så har jag varit på skolan och haft seminarium idag oxå.

Just nu tar jag en paus från packningen och städningen. Imorgon åker jag hem till Östersund, jag har aldrig längtat hem så mycket, och aldrig har det känts så roligt att åka hem heller. Hem till Kevin, mosters älskling. Och okej då, det ska bli jättekul att träffa familjen och en del vänner oxå. Framförallt Smilla, min andra stora älskling där hemma, och mitt gostroll. Det är så svårt att packa, vet ju att det är lite (eller mycket?) kallare där uppe än här och jag har inte nån riktigt bra höstjacka. Borde införskaffa mig en sån den 25e tror jag.

Varför jag städar idag är mest för Desirées skull, hon ska låna min lägenhet fredag-lördag. Tur att jag blir i Östersund lite längre så att jag hinner hälsa på henne där uppe oxå, se hur renoveringen av lägenheten har gått och så! Men såklart städar jag oxå för att det ska va snyggt när jag kommer hem igen. Jag har blivit en jävel på att städa sen jag flyttade till den här lägenheten. Så mycket som jag har städat och dammsugat den här senaste månaden har jag nog inte gjort under hela min uppväxt, hehe!

Ja, och det var väl allt för nu! Ett litet tips bara innan jag avslutar, är den här boken: