Stolt moster

Kevin är så underbar, så söt, så gosig, så fin. Han är allt bra. Idag följde jag med till bvc för att väga och mäta honom osv, han börjar bli en stor liten kille. Det har varit en jättefin dag idag, men kyligt, om man jämför med Gävle.

När jag är här hemma så hinner jag ju aldrig ta det lugnt, även fast det egentligen är det jag vill göra när jag kommer hem, lite grann i alla fall. Det är iofs mest bara roliga saker jag gör, så jag ska väl inte klaga egentligen. Dessutom resulterar det alltid i att jag blir trött tidigt på kvällarna, vilket verkligen aldrig händer i Gävle t.ex. Får nog se till att sysselsätta mig mer där nere oxå.

Idag har jag fått agera lite mäklare, vilket var jätteroligt. Malin & Stefan fick sälja sitt fritidshus idag och jag fick hjälpa till med kontraktskrivning, köpebrev, förklara saker hit och dit och sånt. Imorgon blir det ett möte med banken och sen är allt klart. Kan ni fatta att det bara är åtta månader kvar tills utbildningen är klar? Inte jag. Men häftigt ska det bli!

Jag har ätit sushi till middag idag, mums! Är det inte konstigt att folk säger "det är bara dig jag brukar äta sushi med"? Jag äter nog ganska mycket sushi =P

Nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig, mysa lite med Smilla, så får vi se vad som händer imorgon.

Till AK: Hoppas att du har haft en bra födelsedag trots min frånvaro, hehe! Vi får fira dig dubbelt eller trippelt upp när jag kommer tillbaka. GRATTIS till 21 härliga =)