Sista sommardagarna

Jag skulle gissa på att det är dom vi har nu. Tråkigt men sant. Fast hösten känns ganska bra och rolig ändå, och som vanligt så längtar jag som en tok till jul! De sista dagarna har det varit hyffsat varmt här i Gävle och ständigt solsken! Varmast är det nog idag. Jag har varit ute och gått i trekvartsbyxor, t-shirt och en kofta bara, och det var nästan för varmt. Jag skulle kunna vara ute och gå hela dagen idag, det var så himla skönt. Men jag har en del att göra så jag fick gå hem. Ja och så har jag varit på skolan och haft seminarium idag oxå.

Just nu tar jag en paus från packningen och städningen. Imorgon åker jag hem till Östersund, jag har aldrig längtat hem så mycket, och aldrig har det känts så roligt att åka hem heller. Hem till Kevin, mosters älskling. Och okej då, det ska bli jättekul att träffa familjen och en del vänner oxå. Framförallt Smilla, min andra stora älskling där hemma, och mitt gostroll. Det är så svårt att packa, vet ju att det är lite (eller mycket?) kallare där uppe än här och jag har inte nån riktigt bra höstjacka. Borde införskaffa mig en sån den 25e tror jag.

Varför jag städar idag är mest för Desirées skull, hon ska låna min lägenhet fredag-lördag. Tur att jag blir i Östersund lite längre så att jag hinner hälsa på henne där uppe oxå, se hur renoveringen av lägenheten har gått och så! Men såklart städar jag oxå för att det ska va snyggt när jag kommer hem igen. Jag har blivit en jävel på att städa sen jag flyttade till den här lägenheten. Så mycket som jag har städat och dammsugat den här senaste månaden har jag nog inte gjort under hela min uppväxt, hehe!

Ja, och det var väl allt för nu! Ett litet tips bara innan jag avslutar, är den här boken:

Karin

superschyrre:)

Anonym

Den boken ska jag precis börja läsa har nyss köpt den :)

Minna

Det är ju bara att vänja sig nu när du inte har Bidde att tvinga till städning. Haha. ;D Håller tummarna på att du kommer till mig på lördag. Puss min elskade ven

Robert Nehmé

Hello Girl. Jag skulle vilja ha din hjälp. På min och Jessicas hemsida (www.MrMrs.se) håller jag på med att samla information om vad ni tjejer inte kan vara utan i höst. Skulle du vilja lämna in ett svar så snart som möjligt så är jag extremt tacksam.Ps: Det kan vara allt mellan himmel och jord i materiell väg. Ds.Kram // Robert

HannahSthlm

Hinner aldrig läsa,finns ju så många böcker man skulle vilja hinna igenom..Ha en fin kväll:)!

Maria

Oooh önskar du kunde "åka inom" Helsingborg... Miss you..