Valborg i Uppsala

Det är inte ett moln på himlen och min termometer visar nästan 30 grader i solen! Hoppas att det är lika bra i Uppsala! Om cirka en kvart ska jag gå till tågstationen och hämta Minna! Sen ska jag ta med henne hit hem igen, för en champagnefrukost med jordgubbar, kiwi och färsk ananas! Därefter tar jag, Johan, Minna & Sara tåget till Uppsala. Där kommer vi att mötas upp av Maria & Kasper som vi ska åka hem till, och när vi kommer fram dit så kommer även Kajsa! Därefter planerar vi att åka till Ekonomicum där typ hela min klass kommer finnas, även Micke och andra kompisar hemifrån hoppas jag!

Sen till middag ska vi grilla chilimarinerad fläskfilé, majskolvar och massvis med champinoner och äta det med Mapi & Mivvas underbara tsatziki, klyftpotatis och en god sallad! Dit kommer även Kattis och förmodligen en hel drös till! Vi ska spela kubb & sjunga singstar! Sen får vi se vart det bär, förmodligen ut på stan igen!

Det här kommer nog bli årets hitills bästa dag! Skål på er och ha en bra Valborg ni med! Speciellt du Josefin min vän! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!