Valborg i Uppsala

Det är inte ett moln på himlen och min termometer visar nästan 30 grader i solen! Hoppas att det är lika bra i Uppsala! Om cirka en kvart ska jag gå till tågstationen och hämta Minna! Sen ska jag ta med henne hit hem igen, för en champagnefrukost med jordgubbar, kiwi och färsk ananas! Därefter tar jag, Johan, Minna & Sara tåget till Uppsala. Där kommer vi att mötas upp av Maria & Kasper som vi ska åka hem till, och när vi kommer fram dit så kommer även Kajsa! Därefter planerar vi att åka till Ekonomicum där typ hela min klass kommer finnas, även Micke och andra kompisar hemifrån hoppas jag!

Sen till middag ska vi grilla chilimarinerad fläskfilé, majskolvar och massvis med champinoner och äta det med Mapi & Mivvas underbara tsatziki, klyftpotatis och en god sallad! Dit kommer även Kattis och förmodligen en hel drös till! Vi ska spela kubb & sjunga singstar! Sen får vi se vart det bär, förmodligen ut på stan igen!

Det här kommer nog bli årets hitills bästa dag! Skål på er och ha en bra Valborg ni med! Speciellt du Josefin min vän! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Ett hett tips

Hej! Har suttit på föreläsning nästan hela dagen idag. Usch och fy och blä vad dåligt och orelevant det kändes! Jag hade kunnat sitta ute i solen hela dagen och bli brun istället! =) För det har verkligen varit fint och varmt idag! Men det var kul att höra hur sjukt taggade alla är inför Valborg i Uppsala iofs! Åh vad jag längtar!

Har även varit på stan i nästan tre timmar och letat en klänning att ha på mig på torsdag. Helt utan resultat, tråkigt nog. Men jag fick med mig en massa annat roligt hem istället. Såsom världens sötaste pärlemofärgade väska, en massa pärlsmycken (ja, jag älskar pärlor), vinglas i hårdplast som ska användas på Valborg, en ny parfym, två somriga kortärmade skjortor och sushi! Och just det, tog första vändan på systemet oxå. Nästa blir imorgon!

Ett hett tips till alla som inte redan vet det: Det finns rosévin på plastflaskor i vanlig vinflaskestorlek som är perfekt att ha med sig på picknickar! Det klirrar inte, den kan inte gå sönder och den är mycket lättare att bära!

Att packa upp

Att packa är alltid roligt - att packa upp är alltid tråkigt och blir nästan aldrig av =P Nästan all min packning från i helgen ligger i soffan som jag egentligen skulle vilja lägga mig i just nu, men jag orkar inte ta bort packningen. Riktigt illa. Men jag är trött, faktiskt.

Idag har det inte hänt många saker. Fått reda på tentan jag skrev i början på april och den är avklarad =) Nu återstår en tenta och ett PM på 10 sidor innan utbildningen är klar, wee!

Hmm.. Nä nånting ska jag väl ta och göra då. Älsklingen är hemma och tentapluggar i sin lägenhet, hoppas att han kommer hit snart. Har så himla tråkigt =P