Visitkort

Yaay, idag fick jag mina visitkort, coolt! Jag fick till och med tillfälle att dela ut några stycken under dagen. Den här dagen har i övrigt varit kaotisk! Mäklaryrket är inte alltid en dans på rosor. Det började bra med ett trevligt måndagsmöte som vi har varje måndag morgon. Sen ringde säljaren upp från intaget jag var på i torsdags och gav mig ett JA! Nu har jag fått in 3 lägenheter av 3 möjliga, jag är så nöjd, och så glad! Vilken otroligt bra början!

Ja i alla fall, sen gick det bara utför. Det blev panik med en budgivning, ett stort beslut som skulle tas på högst 15 minuter när chefen var ute och handlade eller gick på posten eller något liknande och hade glömt mobilen kvar på kontoret. Kul läge! Sen skulle jag iväg på en fotografering och tänkte att jag skulle få varva ned lite. Det fick jag verkligen inte. Sen tillbaka på kontoret, fixa i ordning för ett kontrakt som min chef skulle vara kvar på kontoret och skriva och själv fick jag dra iväg på en kvällsvisning och stå där och säga att visningen var inställd. Vid såna tillfällen möter man inte speciellt många glada miner kan jag säga. Och som om det inte vore nog med det så började det att regna när jag skulle bege mig hem. Underbar dag!

När jag kom hem tillslut satte jag mig och började skriva en objektbeskrivning på en lägenhet och nu har jag precis ätit middag bestående av yoghurt med müsli, hårdbrödmackor med ost och skinka och en stor kopp te! Nu jäklar ska jag sova!