Visitkort

Yaay, idag fick jag mina visitkort, coolt! Jag fick till och med tillfälle att dela ut några stycken under dagen. Den här dagen har i övrigt varit kaotisk! Mäklaryrket är inte alltid en dans på rosor. Det började bra med ett trevligt måndagsmöte som vi har varje måndag morgon. Sen ringde säljaren upp från intaget jag var på i torsdags och gav mig ett JA! Nu har jag fått in 3 lägenheter av 3 möjliga, jag är så nöjd, och så glad! Vilken otroligt bra början!

Ja i alla fall, sen gick det bara utför. Det blev panik med en budgivning, ett stort beslut som skulle tas på högst 15 minuter när chefen var ute och handlade eller gick på posten eller något liknande och hade glömt mobilen kvar på kontoret. Kul läge! Sen skulle jag iväg på en fotografering och tänkte att jag skulle få varva ned lite. Det fick jag verkligen inte. Sen tillbaka på kontoret, fixa i ordning för ett kontrakt som min chef skulle vara kvar på kontoret och skriva och själv fick jag dra iväg på en kvällsvisning och stå där och säga att visningen var inställd. Vid såna tillfällen möter man inte speciellt många glada miner kan jag säga. Och som om det inte vore nog med det så började det att regna när jag skulle bege mig hem. Underbar dag!

När jag kom hem tillslut satte jag mig och började skriva en objektbeskrivning på en lägenhet och nu har jag precis ätit middag bestående av yoghurt med müsli, hårdbrödmackor med ost och skinka och en stor kopp te! Nu jäklar ska jag sova!

Helgen har varit mysig

Jahopp, söndag kväll igen. Johan är i tillbaka i Gävle och jag sitter ensam hemma hos hans föräldrar. Helgen har i alla fall varit supermysig. Träffade Josefin en sväng i lördags oxå, vi hade Skeppsholmenmys. Trots lite gråa moln och en del vind, men har man världens bästa Josefin i sällskap så har man! :) Bilden nedanför är en bild från bron över till Skeppsholmen, jag är verkligen kär i den där kungakronan! Bilden är inte min och dessutom tagen vintertid, men ändå! :)

Idag har jag & Lena haft visning på ett av våra hus. Den gick bra och 29 sällskap kom. Just det, för er som inte redan vet så måste jag såklart berätta om i mina tre intag förra veckan. Det första får jag veta i början på den här veckan som kommer, och de andra två fick jag påskrift på direkt! Jag har alltså fått in mina två första egna lägenheter! :D

Och på tal om lägenheter så kom jag precis från Söder. Har varit och kollat på lägenheten som jag & Johan flyttar in i på tisdag. Superfin, superbra, perfekt! Ni får ta och komma och hälsa på oss medans vi bor kvar där! ;)

Fastighetsmäklare

Sådär ja, igår blev det klart. Nu är jag registrerad, nu kör vi! Nu är jag mäklare på riktigt! Äntligen! Och vilken rivstart som väntar mig! Spännande spännande!