Jul och nyår

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter julfirandet hemma i Östersund och Strömsund. De tre dagarna innan julafton jobbade jag hos min syster och det har alltid sin charm, dessutom hann jag träffa, framförallt luncha ihop med lite goa vänner som jag saknat så mycket!

Julafton firades hemma hos Malin & Stefan. Första julen som vi inte bytta några julklappar i min familj. Jag tror att ni förstår vad jag tyckte om det. Värdelöst! Det var första och sista gången det, hoppas jag! Men det var såklart mysigt ändå och Kevin fick så mycket roliga julklappar så jag kunde leka lite med dom (med honom) istället! :P

På juldagen var det förfest hos Jessica med det vanliga gamla gänget som brukas samlas just på juldagen. Alltid lika roliga förfester! Sen blev det Folkan, vilket också är ganska roligt från början. Men fy vad tråkigt det var på slutet. Just nu känns det som att det var sista året där på ett bra tag. Jag ska inte säga att jag inte går dit nästa år, men jag skulle gärna rösta för hemmafest hela kvällen istället, eller något annat jätteroligt! :)

De andra dagarna har jag bara tagit det lugnt, träffat vänner och familjen. Jag har verkligen passat på att få mig en stor dos Kevin de här dagarna. Världens underbaraste, sötaste, smartaste, gosigaste och finaste goknul! Jag är moster till världens bästa kille helt enkelt!

I måndagskväll kom jag hem till Stockholm. Johan mötte upp mig på centralen och hjälpte mig med packningen som vägde flera ton (nästan). När vi kom hem till vår lägenhet fanns en flaska champagne, färsk ananas, min favoritglass m.m. som väntade på mig! :) Jag har världens bästa älskling också! <3

Det är underbart att vara tillbaka hemma i Stockholm nu, hemma med Johan. Vi har haft några lugna och mysiga dagar ihop nu. Imorgon ska vi kryssa till Helsingfors och fira nyår på båten. Vi blir i Helsingfors hela fredagen då vi kanske ska träffa några kompisar och så är vi tillbaka i Stockholm på lördagmorgon. Det blir mysigt, ni får höra mer när jag är tillbaka.GOTT NYTT ÅR!