Jul och nyår

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter julfirandet hemma i Östersund och Strömsund. De tre dagarna innan julafton jobbade jag hos min syster och det har alltid sin charm, dessutom hann jag träffa, framförallt luncha ihop med lite goa vänner som jag saknat så mycket!

Julafton firades hemma hos Malin & Stefan. Första julen som vi inte bytta några julklappar i min familj. Jag tror att ni förstår vad jag tyckte om det. Värdelöst! Det var första och sista gången det, hoppas jag! Men det var såklart mysigt ändå och Kevin fick så mycket roliga julklappar så jag kunde leka lite med dom (med honom) istället! :P

På juldagen var det förfest hos Jessica med det vanliga gamla gänget som brukas samlas just på juldagen. Alltid lika roliga förfester! Sen blev det Folkan, vilket också är ganska roligt från början. Men fy vad tråkigt det var på slutet. Just nu känns det som att det var sista året där på ett bra tag. Jag ska inte säga att jag inte går dit nästa år, men jag skulle gärna rösta för hemmafest hela kvällen istället, eller något annat jätteroligt! :)

De andra dagarna har jag bara tagit det lugnt, träffat vänner och familjen. Jag har verkligen passat på att få mig en stor dos Kevin de här dagarna. Världens underbaraste, sötaste, smartaste, gosigaste och finaste goknul! Jag är moster till världens bästa kille helt enkelt!

I måndagskväll kom jag hem till Stockholm. Johan mötte upp mig på centralen och hjälpte mig med packningen som vägde flera ton (nästan). När vi kom hem till vår lägenhet fanns en flaska champagne, färsk ananas, min favoritglass m.m. som väntade på mig! :) Jag har världens bästa älskling också! <3

Det är underbart att vara tillbaka hemma i Stockholm nu, hemma med Johan. Vi har haft några lugna och mysiga dagar ihop nu. Imorgon ska vi kryssa till Helsingfors och fira nyår på båten. Vi blir i Helsingfors hela fredagen då vi kanske ska träffa några kompisar och så är vi tillbaka i Stockholm på lördagmorgon. Det blir mysigt, ni får höra mer när jag är tillbaka.GOTT NYTT ÅR!

Kvarteret Skatan

Halli hallå! Just nu sitter jag på tåget upp till Östersund. Jag har ca 4½ timme kvar, gäsp. Än så länge fungerar mitt mobila bredband bra i alla fall. Det är en himla bra uppfinning ibland det! Dessvärre är det ett äldre tåg så det finns inga eluttag, så mitt kära HP-batteri räcker nog inte allt för länge till.

Igårkväll var jag & Johan på en liveshow med Kvarteret Skatan, det var riktigt kul att se det live efter att ha tittat om och om och om igen på alla avsnitt på datorn under flera års tid. Johan Glans & David Batra är verkligen sjukt roliga!

Nu ska jag äta lite godis och läsa en bok och hoppas på att tiden går snabbt. Det är ovanligt lugnt på tåget måste jag säga för att vara såhär nära jul. Jag längtar tills jag är framme för då blir jag hämtad av Malin, Kevin & Smilla. Längtar efter att träffa alla där hemma! <3 Vi ses snart!

Mitt nya jobb

Den 4e januari börjar jag på mitt nya jobb. Trots att jag inte har börjat där än så fick jag följa med på deras julmiddag förra veckan. Det var den bästa julmiddag jag varit på i hela mitt liv, det var nämligen skaldjursjulbord. Sen dess har jag inte kunnat tänka på så mycket annat än den sjukt goda hummern! Inte ens sushi går att jämföra med den. Resten av maten och drycken var också väldigt gott, och sällskapet var hur bra som helst. Innan middagen tog vi en fördrink på SkyBar också, mysigt!

Idag var det fotografering inne i stan. Det var riktigt roligt att bli fotograferad av en riktigt duktig fotograf! Jag tyckte bilden blev väldigt bra. Jag fick ju dock se den i stort format och i färg, på hemsidan blir den liten och i svartvitt. Vi får se vilken dag den kommer upp på hemsidan :) Dessutom fick jag ett kuvert då med en julklapp från det nya jobbet också. I februari ska vi på musikalen Singin in the rain på Oscarsteatern med tillhörande middag.

Jag kan inte säga annat än att jag känner mig mer än välkommen och jag längtar tills jag börjar där. Det känns riktigt bra!Idag fick jag för första gången erfara snökaos i Stockholmstrafiken. Det är minst lika mycket snö här i Stockholm som det var i Gävle. Det har verkligen varit snöstorm idag, och just då kom jag med bilen. Kaos kan man väl minst sagt säga att det var, men det gick bra. :)