Det är synd om mig

Vaknade igår och hade grymt ont i ryggen, nacken, benen, halsen och huvudet. Blev sängliggandes i stort sett hela dagen, fy vad hemskt det var. Johan har varit sjuk hela veckan så det är ju inte så konstigt ifall jag skulle bli smittad. Inatt sov jag helt värdelöst dåligt, jag vaknade var tioende minut och drömde helt sjuka saker. Idag mår jag bättre som tur är. Men känner mig fortfarande lite orklös och har kvar värken i nacken, halsen är väldigt svullen oxå.

Två väldigt lugna och tråkiga dagar alltså. Ingenting gick som det skulle igår heller, en riktig otursdag. Men jag känner mig på bättringsvägen! Tur det för på onsdag ska jag åka hem till Östersund. Det ska bli underbart, träffa min älskade Kevin igen, han har blivit så stor, mosters älskling.

Dessutom har Maria namnsdag idag, grattis till alla er! Men vad har hänt med Marie? Marie hade också namnsdag samtidigt som Maria förut. Schysst att bara ta bort oss sådär!

Nu ska jag fortsätta kolla på film, äta glass och dricka te med en jättevarm vetekudde på nacken. Hoppas ni andra mår bättre! Kramar!

Det klassiska misstaget

Hej allihopa!

Nu ska jag göra något som jag väldigt sällan, nästan intill aldrig gör. Jag ska skriva om ett oerhört stort misstag som skett i mitt liv. Det här misstaget är något som man som mäklare får lära sig tidigt, jag är inte färdig mäklare riktigt ännu men gjorde det ändå. Kanske är det bättre att jag gjorde det nu än sen? Jag har i alla fall verkligen lärt mig något av det här.

Som ni sett i de två sista (förutom det här) inläggen så har jag varit världens lyckligaste människa och firat något stort i mitt liv. Detta var att jag fått en praktikplats jag verkligen tyckte var min dröm! Som jag också skrev så skulle jag inte berätta om det förrän papperna var påskrivna. Några papper blev aldrig påskriva och kommer, för den här platsen, aldrig att bli det heller. Tji fick jag!

Vad hände? Jo på grund av bristande kommunikation mellan två beslutstagare så fick jag ett ja från den ena. Tyvärr så var det den andra som hade det sista ordet och han hade betydligt andra kriterier än den första. Någonstans i bakhuvudet ringde ändå en varningsklocka som sa att allting var för bra för att vara sant, och mycket riktigt, så var det. För er som verkligen bryr er så kan jag ju berätta resten av historien för er sen.

Jag var ändå väldigt väldigt nära och har egentligen bara positiva erfarenheter att ta med mig av det här. Jag var även på en ny intervju igår, en riktigt bra sådan som jag vet kommer hjälpa mig dit jag vill nå. Jag har precis avslutat ett ganska långt samtal med han som hade sista ordet också och allting känns bra, trots att allting verkligen kändes ruttet där ett tag. Det är bara att kämpa vidare och det gör jag med nöje!

Sist men absolut inte minst så vill jag säga ett oerhört stort grattis till en av de bästa vännerna man kan ha här i livet, Elina! Stora kramar till dig!

Brunnsgatan 63

Igår gick jag & älskling till Brunnsgatan 63 (en restaurang i Gävle) och åt jättegod mat. Vi hade aldrig varit där tidigare men det var verkligen supermysigt, trevlig personal och suveränt god mat. Jag åt pannstekt skogsduva med len potatispuré. Därtill valnötssås och rödvinskaramelliserade rättikor till varmrätt och ananas- och vaniljpannacotta med flamberad ananas till efterrätt! Verkligen supergott!

Jag fick även röda vackra rosor och 1,5 liter god champagne! En supermysig och underbar kväll! Idag tar jag det lugnt. Johan har åkt till Sthlm och jag ska tvätta och packa och greja på lite. Jag åker till Sthlm imorgonbitti och blir antagligen och förhoppningsvis där hela nästa vecka =)

Jag är fortfarande världens lyckligaste idag! Livet leker, skulle jag väl minst sagt kunna säga! Och det tycker jag att jag är SÅ värd! Det är en så otroligt underbar känsla att ge sig fan på att man ska klara något/få något och klara det!

Dags för lite lunch!