Det är synd om mig

Vaknade igår och hade grymt ont i ryggen, nacken, benen, halsen och huvudet. Blev sängliggandes i stort sett hela dagen, fy vad hemskt det var. Johan har varit sjuk hela veckan så det är ju inte så konstigt ifall jag skulle bli smittad. Inatt sov jag helt värdelöst dåligt, jag vaknade var tioende minut och drömde helt sjuka saker. Idag mår jag bättre som tur är. Men känner mig fortfarande lite orklös och har kvar värken i nacken, halsen är väldigt svullen oxå.

Två väldigt lugna och tråkiga dagar alltså. Ingenting gick som det skulle igår heller, en riktig otursdag. Men jag känner mig på bättringsvägen! Tur det för på onsdag ska jag åka hem till Östersund. Det ska bli underbart, träffa min älskade Kevin igen, han har blivit så stor, mosters älskling.

Dessutom har Maria namnsdag idag, grattis till alla er! Men vad har hänt med Marie? Marie hade också namnsdag samtidigt som Maria förut. Schysst att bara ta bort oss sådär!

Nu ska jag fortsätta kolla på film, äta glass och dricka te med en jättevarm vetekudde på nacken. Hoppas ni andra mår bättre! Kramar!