Äntligen pengar

Tack vare vår smidiga programansvarige så fick vi inte vårt csn förrän idag, fem dagar efter att vi egentligen skulle ha fått det. Januari, en perfekt månad att få pengar försent. Nej, inte direkt. Men nu så! Nu har jag precis betalat räkningar, betalat kåravgift, beställt böcker till kursen, jävligt dyrt, osv. Ska även köpa ett nytt träningskort på Friskis snart.

Har varit på föreläsning nu på förmiddagen idag, sen suttit lite med Lina & Josefine och börjat lite smått på vårt första PM. Förkyld har jag blivit oxå, jäkla skit! Har feber på nätterna och sitter och snorar/hostar på dagarna, otroligt trevligt. Jag som faktiskt inte varit sjuk på väldigt länge nu! Och kul att det kom just precis nu när mina intervjuer börjar dra igång. Imorgon är det dags för den första. Så då bär det av till Sthlm, och i just denna stund har jag en otrolig beslutsångest över ifall jag ska stanna där hela helgen eller inte.

Något annat? Hm, i måndags gjorde jag & Johan något vi längtat efter länge. Vi köpte hem 36 bitar sushi, med massor av olika smaker, och åt ungefär hälften till middag, otroligt gott! Och så skumpa till det förstås ;-) Så fick vi ju en massa god sushi till middag igår oxå, helt perfekt. Det lär inte vara sista gången vi gör så, kan jag ju tala om! :-)

Sofie

Jag och J tog och åt 16 bitars var idag! Mumma! =D

Lycka till i morgon! =)

Karro

Ja du Marie... Tänk om man hade alla pengar på bilden... Hade inte varit helt fel!! Fin blogg du har förressten. KRAM

Sofie

Haha ja de med skrubben minns jag allt! ;)Erm, nä jag tänkte inte fixa de =P har ingen lust och ork till det så hehe. De får vara så till jag ändrar design någe framöver ^^

malin

csn och programansvariga är verkligen några man kan lita på :P! skandal!

Tack, ja visst blev det snyggt..ännu snyggare i verkligheten :)puss på dig.