Kåren ikväll igen

Kåren i onsdags var.. inte som det brukar, det var väldigt lite folk i jämförelse med alla andra gånger, men vi hade kul ändå! Ikväll blir det nog mycket mycket mycket mer folk, ska bli jättekul! Förfest hos Viktor & Maria ikväll igen, superbra! Jag blev så himla glad när vi var där i onsdags och Viktor börjar poppa popcorn, som är min favorit, och dessutom tar fram fem, sex olika popcornkryddor! Underbart! Jag måste oxå köpa mig ett par.

Idag har jag varit på föreläsning om Fastighetsmäklarlagen mellan 13.15 - 18.00. Det skulle egentligen hålla på till kl 19, men det var ju en himla tur att vi fick sluta en timma tidigare. Jag har varit hemma i en timme och en kvart cirka och har gjort mig i ordning, städat och sånt. Nu ska jag äta middag, det blir en hamburgare, ett ägg och en tomat. Sen är jag redo för en rolig kväll!

Maria

Nu lär du väl skratta åt mig i flera minuter, men vad är popcornkryddor? :P Aldrig hört om.

Maja

Hehe, men när du inte varit på bio och det ramlar ut popcorn från under tröjan dagen efter... då äre ett tecken på att det var rejält kalas :D Håller med.... vad är popcornkryddor???? :D