Strawberry daiquiri

Helgen har varit supermysig! I fredagskväll bjöd Johan ut mig på italiensk restaurang i Gamla stan och sen strosade vi runt där ett tag, himla mysigt! Hittade en klockaffär som hade öppet sent och så hittade jag, efter många veckors letande mina klockor jag ville ha. Johan hade lovat mig det i examenspresent så då fick jag dom då. Innan vi åkte hem avslutade vi med kulglass på ett fik och många mysiga pusspauser vid vattnet.

I lördags åkte vi in till centralen för att möta Carina när hon kom hit med tåget. Hon visste inte att vi skulle komma så det blev en rolig grej. Sen kom Sofia och sen kom även Malin. Vi åt lunch i solen på Åhléns uteservering och strosade runt på stan lite grann. Johan åkte hem och jag följde med tjejerna till deras hotell för lite vin och tjejsnack. Efter det åt vi en mycket sen middag på Fridays och drack goda drinkar, rubriken t ex.

I söndags blev det en sväng till på stan och mer kulglass. Om ni inte testat den italienska glassen inne på Gallerian så gör det snarast möjligt! Sen gick jag & Johan till Djurgården och bort till Roendals trädgård där Malin, Carina & Jessica var. Vi blev kvar där ett tag, gick till Grönan och tog båten tillbaka in till stan. Sen blev det hotellchill och sen avslutade vi med en middag på DolceVita, italienskt igen! =)

En helt underbar helg!

Idag började den 9e, näst sista, praktikveckan. Nu börjar de andra komma tillbaka mer och mer från semestrarna och i augusti ser det ut att bli fullt upp! Men om ni bara visste hur mycket jag önskar att jag var hemma på stråket! Men, men! Jag hoppas att alla ni där hemma festar åt mig med, varenda dag! Puss & kram!