Strawberry daiquiri

Helgen har varit supermysig! I fredagskväll bjöd Johan ut mig på italiensk restaurang i Gamla stan och sen strosade vi runt där ett tag, himla mysigt! Hittade en klockaffär som hade öppet sent och så hittade jag, efter många veckors letande mina klockor jag ville ha. Johan hade lovat mig det i examenspresent så då fick jag dom då. Innan vi åkte hem avslutade vi med kulglass på ett fik och många mysiga pusspauser vid vattnet.

I lördags åkte vi in till centralen för att möta Carina när hon kom hit med tåget. Hon visste inte att vi skulle komma så det blev en rolig grej. Sen kom Sofia och sen kom även Malin. Vi åt lunch i solen på Åhléns uteservering och strosade runt på stan lite grann. Johan åkte hem och jag följde med tjejerna till deras hotell för lite vin och tjejsnack. Efter det åt vi en mycket sen middag på Fridays och drack goda drinkar, rubriken t ex.

I söndags blev det en sväng till på stan och mer kulglass. Om ni inte testat den italienska glassen inne på Gallerian så gör det snarast möjligt! Sen gick jag & Johan till Djurgården och bort till Roendals trädgård där Malin, Carina & Jessica var. Vi blev kvar där ett tag, gick till Grönan och tog båten tillbaka in till stan. Sen blev det hotellchill och sen avslutade vi med en middag på DolceVita, italienskt igen! =)

En helt underbar helg!

Idag började den 9e, näst sista, praktikveckan. Nu börjar de andra komma tillbaka mer och mer från semestrarna och i augusti ser det ut att bli fullt upp! Men om ni bara visste hur mycket jag önskar att jag var hemma på stråket! Men, men! Jag hoppas att alla ni där hemma festar åt mig med, varenda dag! Puss & kram!

Hej igen

Dags att uppdatera lite. Det tog mig flera minuter att komma på vad jag gjort de senaste nio dagarna, sen jag bloggade sist. Men i helgen så var jag ju faktiskt i Uppsala t ex. Johan åkte till Barcelona och jag åkte till Uppsala, nästan samma sak, eller inte. Hur som helst, jag hälsade på Maria och vi hade en jättetrevlig helg med mycket vin, sol och bad, singstar osv. Jag behövde verkligen en sån helg, så tusen tack för den! Fick äntligen mitt hår färgat oxå, det var ju verkligen på tiden.

Praktiken och sommaren går fort. Nu är jag snart klar med vecka åtta. Både Peter & Angelica, de andra nya på kontoret, har fått sin registrering nu så det är bara jag kvar! Längtar! Men jag har mycket att göra nu faktiskt, är med och delar på många objekt och det är superroligt. Emelie har varit borta på semester i fyra veckor och kom tillbaka den här veckan. Jag har suttit med henne själv hela veckan på Vällingbykontoret och vi har haft så himla roligt och trevligt. Bästa veckan hitills skulle jag nästan säga. Allt började rulla igång när hon kom tillbaka så äntligen finns det mycket saker att göra igen!

Det var väl allt för idag. Lite nyfiken bara, vilken sötis var det som skrev kommentaren om att jag skulle blogga igen för att förgylla hennes dag? Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera igen. Hej så länge!

Reymos (nr 7392)

Jag har inte så mycket att uppdatera er om, dagarna flyger iväg. Jag tipsar om ett gott mousserande vin istället som jag & Johan upptäckte i fredags. I kombination med sushi på en filt på Norr Mälarstrand en fin sommarkväll och med världens bästa älskling bredvid mig så var det i alla fall helt oslagbart gott. Kommer absolut att köpas igen =)Sött, mycket aromatiskt vin med inslag av fläder, päron och citrus.