Hej igen

Dags att uppdatera lite. Det tog mig flera minuter att komma på vad jag gjort de senaste nio dagarna, sen jag bloggade sist. Men i helgen så var jag ju faktiskt i Uppsala t ex. Johan åkte till Barcelona och jag åkte till Uppsala, nästan samma sak, eller inte. Hur som helst, jag hälsade på Maria och vi hade en jättetrevlig helg med mycket vin, sol och bad, singstar osv. Jag behövde verkligen en sån helg, så tusen tack för den! Fick äntligen mitt hår färgat oxå, det var ju verkligen på tiden.

Praktiken och sommaren går fort. Nu är jag snart klar med vecka åtta. Både Peter & Angelica, de andra nya på kontoret, har fått sin registrering nu så det är bara jag kvar! Längtar! Men jag har mycket att göra nu faktiskt, är med och delar på många objekt och det är superroligt. Emelie har varit borta på semester i fyra veckor och kom tillbaka den här veckan. Jag har suttit med henne själv hela veckan på Vällingbykontoret och vi har haft så himla roligt och trevligt. Bästa veckan hitills skulle jag nästan säga. Allt började rulla igång när hon kom tillbaka så äntligen finns det mycket saker att göra igen!

Det var väl allt för idag. Lite nyfiken bara, vilken sötis var det som skrev kommentaren om att jag skulle blogga igen för att förgylla hennes dag? Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera igen. Hej så länge!

Anonym

Hej! Du måste blogga mera! :) Men jag förstår du har fullt upp, det låter skoj ialf :) Ja sommaren är ju typ slut nu :( Har du två veckor kvar på praktiken? Kram!!

Maria

Ja, den helgen var nog välbehövd av oss båda.;)

Minna

Det är jag som är sötisen. Haha. Trodde du skulle lista ut det. ;P

Karro

Du ska absolut få... jag har inte det just nu, men påminn mig så ska du få det :)