Soligt och underbart

Den här helgen har varit perfekt. Det har såklart varit riktigt soligt och varmt hela helgen och jag har dessutom varit ledig. I och med att kontraktet på "mitt" hus skrevs i torsdags så blev ju den visningen inställd idag. Och jag passade på att vara ledig idag istället för att följa med på någon annan.

Igår cyklade jag & Johan en hel mil i denna värme. Vi skulle till en badplats, nöjde oss inte med den, cyklade hem igen, drack lite vatten och pumpade däcken, cyklade iväg till nästa och där stannade vi. Årets första dopp blev igår. Skamligt sent. Jag som brukar vara ute i riktigt god tid, oftast redan i maj. Det var ändå svinkallt! Men vi hade en supermysig dag. På kvällen hoppade vi av pendeltåget vid Karlbergs station för att hitta någon restaurang i närheten tänkte vi. Men det gjorde vi inte, ingen riktigt bra nog. Istället gick vi ca 4 km in till stan och åt på Mongolian Steakhouse. Det är alltid ett säkert kort. Dessutom finns det ju sushi- och efterrättsbuffé där. Efter det åkte vi till Gröndal, där jag bodde förra sommaren och såg solnedgången från klipporna. Supermysigt!

Idag har vi varit ute med båten på Mälaren i några timmar. Underbart! Vi stannade till i en vik och där vi badade, och där var det riktigt riktigt skönt. Sen köpte vi en glass och åkte hem. Vi har nyss ätit jordgubbar och glass. Vi överväger lite tennis snart men vet inte om vi orkar. Vi är väldigt trötta, men har fått mycket fin färg i helgen i alla fall.

Att flytta

Igår var jag på grundutbildning på huvudkontoret inne i stan. Det var trevligt, alla nyanställda från hela Sverige var där. Efter det tog jag & Johan tåget till Gävle. Det kändes hur skumt som helst vara där igen. Jag kan inte säga att jag saknar det. Vi började packa ihop min lägenhet och tog sen den sista promenaden i den underbara parken på väldigt länge. En mycket fin och mysig sommarkväll.

Imorse gick vi till ett café och åt frukost, omelett och grejer. Sen kom mamma & pappa och så började flytten på allvar. Det är så otroligt jättetråkigt att flytta. Jag skulle önska att vi inte behöver göra det på en jättelång tid framöver. Men det måste vi ju. När vi nu får tag i en egen lägenhet. Det gick rätt smärtfritt förbi ändå. På fem timmar hade vi flyttat ut allt, städat och ätit lunch på stan. Tiotusen miljoner tack till världens bästa mamma & pappa. Vad skulle jag göra utan er?

Nu är vi tillbaka i Sthlm igen. Helt färdiga är vi. Ont i rygg och nacke och trötta. Det har varit en väldigt lång dag med både mycket effektiv flyttning och sen otroligt mycket väntande på tåg och tågresande osv. Vi ska duscha, se lite på Draknästet och sen somnar vi nog ganska ovaggade.

Igår förresten skrevs kontraktet på mitt hus jag har fått vara med och sälja =) Häftigt! Och när jag kom hem idag så väntade ett brev på mig från Jonas. Det var inbjudningskortet till hans 30årsfest i september. Det ska bli riktigt kul! Och en sak till, jag är ledig hela helgen. Gud så skönt det ska bli! Jag ska sola, bada och bara mysa med världens bästa pojkvän! =) Ha det bra, hejdå!