Soligt och underbart

Den här helgen har varit perfekt. Det har såklart varit riktigt soligt och varmt hela helgen och jag har dessutom varit ledig. I och med att kontraktet på "mitt" hus skrevs i torsdags så blev ju den visningen inställd idag. Och jag passade på att vara ledig idag istället för att följa med på någon annan.

Igår cyklade jag & Johan en hel mil i denna värme. Vi skulle till en badplats, nöjde oss inte med den, cyklade hem igen, drack lite vatten och pumpade däcken, cyklade iväg till nästa och där stannade vi. Årets första dopp blev igår. Skamligt sent. Jag som brukar vara ute i riktigt god tid, oftast redan i maj. Det var ändå svinkallt! Men vi hade en supermysig dag. På kvällen hoppade vi av pendeltåget vid Karlbergs station för att hitta någon restaurang i närheten tänkte vi. Men det gjorde vi inte, ingen riktigt bra nog. Istället gick vi ca 4 km in till stan och åt på Mongolian Steakhouse. Det är alltid ett säkert kort. Dessutom finns det ju sushi- och efterrättsbuffé där. Efter det åkte vi till Gröndal, där jag bodde förra sommaren och såg solnedgången från klipporna. Supermysigt!

Idag har vi varit ute med båten på Mälaren i några timmar. Underbart! Vi stannade till i en vik och där vi badade, och där var det riktigt riktigt skönt. Sen köpte vi en glass och åkte hem. Vi har nyss ätit jordgubbar och glass. Vi överväger lite tennis snart men vet inte om vi orkar. Vi är väldigt trötta, men har fått mycket fin färg i helgen i alla fall.