Mormor 80 år

Och här sitter jag, ca 43 mil hemifrån och får inte vara med och fira. Kändes okej ända tills mamma skickade över några bilder från firandet, då blev jag lite ledsen faktiskt. Men men, sånt är livet. Jag får fira henne nästa gång jag åker hem, eller liknande. Hon fick i alla fall en fin blombukett med ett kort så länge.

Jaha, nu är det sommartid oxå! Härligt, då går vi åt rätt håll. Johan höll på att missa tåget imorse eftersom vi trodde att mobilerna skulle ställa om sig själva inatt, men det gjorde dom visst inte. Då är det tur att man har föräldrar som håller koll på en ibland! ;-) Jag somnade om och sov till kl ett, sommartid, det var najs!

Sen dess undrar jag vad jag har gjort egentligen. Suttit här, kollat på plugget som ligger utspritt över hela köksbordet, men inte pluggat speciellt mycket. Fått lite saker förklarade av Sara iaf så nu är det inga frågetecken längre. Tack Sara! :)

Har även bokat biljett till Sthlm imorgon. Ikväll ska jag tvätta, packa och förbereda. Eventuellt plugga lite mera! Det är grått och trist ute och det känns absolut som en typiskt tråkig söndag.