Mormor 80 år

Och här sitter jag, ca 43 mil hemifrån och får inte vara med och fira. Kändes okej ända tills mamma skickade över några bilder från firandet, då blev jag lite ledsen faktiskt. Men men, sånt är livet. Jag får fira henne nästa gång jag åker hem, eller liknande. Hon fick i alla fall en fin blombukett med ett kort så länge.

Jaha, nu är det sommartid oxå! Härligt, då går vi åt rätt håll. Johan höll på att missa tåget imorse eftersom vi trodde att mobilerna skulle ställa om sig själva inatt, men det gjorde dom visst inte. Då är det tur att man har föräldrar som håller koll på en ibland! ;-) Jag somnade om och sov till kl ett, sommartid, det var najs!

Sen dess undrar jag vad jag har gjort egentligen. Suttit här, kollat på plugget som ligger utspritt över hela köksbordet, men inte pluggat speciellt mycket. Fått lite saker förklarade av Sara iaf så nu är det inga frågetecken längre. Tack Sara! :)

Har även bokat biljett till Sthlm imorgon. Ikväll ska jag tvätta, packa och förbereda. Eventuellt plugga lite mera! Det är grått och trist ute och det känns absolut som en typiskt tråkig söndag.

Många fördelar idag

1) Det är otroligt vackert väder - igen! Hoppas att snön kan smälta bort helt och hållet nu. Jag har inga fördragna gardiner eller persienner i mina fönster i lägeheten, och eftersom jag bor i en etta så blir det ju väldigt väldigt ljust på morgonen när solen skiner in. Men finns det nåt bättre än att vakna så? Humöret går upp i topp direkt, trots en tidig morgon. Var ute och gick ett tag efter skolan oxå - underbart härligt!

2) Marie bebådelsedag - våffeldagen! Jag har inget våffeljärn och orkar inte gå och köpa något heller eftersom Johan ändå skriver tenta ikväll. Men Kerstin fyller ju år idag oxå - GRATTIS vännen! Hur som helst så tycker jag att våffeldagen är en bra dag - även fast det inte blir några våfflor idag så blir det ju det i framtiden.

3) Det är den 25e - alltså ramlar det in pengar på kontot idag. Väldigt behövligt! Jag var tänkt att fira det med sushi - men lyckades faktiskt hålla mig =)

4) En väldigt viktig intervju blev inbokad idag, i nästa vecka. Åh, jag hoppas hoppas hoppas hoppas! För att vara ärlig så har jag tre intervjuer nästa vecka. Lite halvtaskig tajming kanske eftersom det även är tenta på fredag nästa vecka. (Det blev mycket "nästa vecka" här). Men det kommer säkert gå bra ändå - det gäller att vara effektiv för min del nu då. Det är faktiskt mer inspirerande att tentaplugga oxå när jag kan tänka på varför jag måste vara effektiv och duktig.

5) Man kan på skatteverkets hemsida se redan nu om man ska få tillbaka pengar på skatten eller betala restskatt. Jag ska få tillbaka, några tusen! =) Det är alltid lika välkommet!

Hitills har det alltså varit en kanonbra dag! Nu ska jag göra lunch och sen sätta mig och tentaplugga! Wee! =P


vad jobbigt sugen jag blev på våfflor nu!

Sällskapsspel

Det är så tragiskt, det snöade inatt igen! Det mesta har iofs försvunnit redan men ändå, suck! När ska det bli vår på riktigt? I förrgår när jag & Johan var ute och gick så hittade vi ett jättemysigt ställe nere vid havet. Det låg i lä och vi satt där i flera timmar och njöt av vårsolen. Idag är det mulet och grått, usch. Det kanske är bra iofs för det känns bättre att sitta inne och tentaplugga då. Jag har inte börjat med dagens tentaplugg riktigt än, men snart så =)

Vi har köpt ett Unospel. Kommer ni ihåg? Tror inte jag spelat det sen jag gick i lågstadiet men det är ju barnsligt roligt fortfarande faktiskt. Vi köpte det mest för att ha något roligt spel att ta med upp till stugan i påsk, men vi lär nog spela det nästan varje dag nu ett tag tror jag, varvat med biljarden såklart =) Spel och sport är underbart kul!