Solen är min bästa vän

Har haft sushi- och vinpicknick i parken med mina kära vänner och min älskling. Vi har solat hela dagen och det är så underbart att leva en sån här dag. Vattnet är fortfarande kallt men jag ska nog satsa på årets första dopp i helgen tänkte jag!

Just nu ligger skumpan och bacardin på kylning och jag håller på att göra mig i ordning. Ikväll är det tunntömning på Kåren. Ikväll är smäller det. Efter ikväll är det slut på riktigt. Ni har inte missat att jag är färdigutbildad fastighetsmäklare va? ;-) Underbar känsla! Jag är så stolt över mig själv!

All min packning som jag ska ta med till Sthlm på söndag står just nu på min säng, fyra otroligt stora och fullpackade väskor, och än är inte allt klart. Kan inte minnas att jag hade såhär mycket packning förra året? Då hade jag iofs inte en hel väska full med kostymer och kavajer.

Ringde och pratade med Lena på kontoret idag en snabbis. Gud vad jag längtar tills jag börjar på måndag! Jag ska få välja mitt skrivbord på måndag oxå, haha, coolt! Tänk att för två år sen kändes den här dagen sååå långt borta och nu är jag här, lyckligare än någonsin!

Hoppas att ni får en trevlig fredagkväll allihopa! Sitt inte inne i det här vädret!

Jag borde sova nu

Ja ni, klockan är snart halv fyra och här sitter jag. Jag kan inte sova så det var lika bra att sätta mig här ett tag tänkte jag. Det är verkligen jättedumt att jag inte sover just nu eftersom jag har ett obligatoriskt semiarie kl 9.15. Det är också det sista jag gör på Gävle högskola, ha ha ha! Underbart!

Det är ju tokljust och fint ute, och har varit hela natten. Himlen är en blandning av ljusblått, lila, rosa, rött och orange! Och det bästa av allt, det är knäpptyst! Förutom någon liten fågel som kvittar ibland.

Kan berätta lite av vad som hänt idag (onsdag). Jag, Josefine & Lina träffades en stund på skolan för att förbereda inför seminariet om 6 timmar (!). Sen åkte vi till Rusta, Ö&B, Jula och CityGross. Sen hann jag åka hem och ta en kort powernap innan det var dags att träffa Lina, Josefine, Sara, Kattis, Björn, Andreas & Niklas för en liten avslutningsmiddag på Berggrenska. Det var trevligt och mysigt, vi satt såklart ute och åt. Sen blev det en fika på Wayne´s och sen begav vi oss hem till Andreas för att kolla på fotbollsfinalen.

Man kan ju alltid hoppas på att jag kommer vara såhär pigg när jag börjat jobba som mäklare också, men antagligen inte! Fattar inte varför jag inte är trött, jag har verkligen hållt igång hela dan. Min powernap var bara på en halvtimme. Så vi får väl se hur det här går. Hoppas att ni sover riktigt sött i alla fall =)

Lite uppe i varv kanske

Lite nya glassar:
Ben&Jerry - Inte alls speciellt god! =(
McFlurry Marängsviss - Ganska god! Små marängbitar i och man känner både smak av vanilj, banan och chokladsås!Förresten så fick vi tillbaka de sista tentorna idag! YEEEAAAAHH! :D Alla tentor avklarade! Snart ska jag ge mig ut i verkligen - på måndag närmare bestämt! GRYMT!

Vi har även haft grymt varmt och underbart sommarväder de senaste två dagarna. Jag har köpt mig en ny bikini och solat massor. Jag har även börjat läsa en vanlig bok, vilket jag inte har gjort under hela studietiden. Det är ett tecken. Ett gott tecken. Ett tecken på att nu är jag KLAR MED SKOLAN! Det är sååå härligt! De här två åren har gått så otroligt fort!

Har varit ute och gått med Kattis i en timme ungefär, och så håller jag på att tvätta och snackar med en massa människor om lägenheter hit och dit. Har en förhoppningsvis riktigt bra på gång, ska kika på den på måndag!

Okej, nu ska jag försöka varva ner!