Solen är min bästa vän

Har haft sushi- och vinpicknick i parken med mina kära vänner och min älskling. Vi har solat hela dagen och det är så underbart att leva en sån här dag. Vattnet är fortfarande kallt men jag ska nog satsa på årets första dopp i helgen tänkte jag!

Just nu ligger skumpan och bacardin på kylning och jag håller på att göra mig i ordning. Ikväll är det tunntömning på Kåren. Ikväll är smäller det. Efter ikväll är det slut på riktigt. Ni har inte missat att jag är färdigutbildad fastighetsmäklare va? ;-) Underbar känsla! Jag är så stolt över mig själv!

All min packning som jag ska ta med till Sthlm på söndag står just nu på min säng, fyra otroligt stora och fullpackade väskor, och än är inte allt klart. Kan inte minnas att jag hade såhär mycket packning förra året? Då hade jag iofs inte en hel väska full med kostymer och kavajer.

Ringde och pratade med Lena på kontoret idag en snabbis. Gud vad jag längtar tills jag börjar på måndag! Jag ska få välja mitt skrivbord på måndag oxå, haha, coolt! Tänk att för två år sen kändes den här dagen sååå långt borta och nu är jag här, lyckligare än någonsin!

Hoppas att ni får en trevlig fredagkväll allihopa! Sitt inte inne i det här vädret!