Jag borde sova nu

Ja ni, klockan är snart halv fyra och här sitter jag. Jag kan inte sova så det var lika bra att sätta mig här ett tag tänkte jag. Det är verkligen jättedumt att jag inte sover just nu eftersom jag har ett obligatoriskt semiarie kl 9.15. Det är också det sista jag gör på Gävle högskola, ha ha ha! Underbart!

Det är ju tokljust och fint ute, och har varit hela natten. Himlen är en blandning av ljusblått, lila, rosa, rött och orange! Och det bästa av allt, det är knäpptyst! Förutom någon liten fågel som kvittar ibland.

Kan berätta lite av vad som hänt idag (onsdag). Jag, Josefine & Lina träffades en stund på skolan för att förbereda inför seminariet om 6 timmar (!). Sen åkte vi till Rusta, Ö&B, Jula och CityGross. Sen hann jag åka hem och ta en kort powernap innan det var dags att träffa Lina, Josefine, Sara, Kattis, Björn, Andreas & Niklas för en liten avslutningsmiddag på Berggrenska. Det var trevligt och mysigt, vi satt såklart ute och åt. Sen blev det en fika på Wayne´s och sen begav vi oss hem till Andreas för att kolla på fotbollsfinalen.

Man kan ju alltid hoppas på att jag kommer vara såhär pigg när jag börjat jobba som mäklare också, men antagligen inte! Fattar inte varför jag inte är trött, jag har verkligen hållt igång hela dan. Min powernap var bara på en halvtimme. Så vi får väl se hur det här går. Hoppas att ni sover riktigt sött i alla fall =)
Jessica

Tack så mycket =)

Gud vad fort tiden har gått, jag tyckte du nyss flyttade ner till Gävle.

Jessica

Dåligt less jag kommer att vara, tror du att det var kul på vårforum att vara nykter då? Det suger att vara gravid under såna tillfällen, men men det är nog värt det. Får ta igen det nästa år.

Jessica

Har ju redan gjort det där med Volvo och Radhus, fast med hundar istället för barn =) Hehe så jag håller mig ifrån det ett tag till iaf.