Besök från Göteborg

Efter jobbet i fredags kom Elin med tåget från Göteborg. Vi handlade lite mat och gick hem till mig & Johan på Söder. Vi lagade något nytt recept jag ville testa med baconlindad fläskfilé och cidersås. Cidersåsen blev ingen höjdare! Sen satt vi bara med lite rött vin och nötter framför tvn och pratade.

På lördagen gick vi på en guidad visning i Riksdagshuset. Det var kul att se hur det ser ut där inne. Sen gick vi runt på stan hela dan, drack kaffedrinkar på Bellmans och åt sushi till middag. På kvällen färgade Elin mitt hår (verkligen inte en dag försent), tyvärr såg vi den otroligt dåliga matchen mot Danmark och ja, drack lite mer vin, åt glass och popcorn, pratade och så.

Idag åkte jag iväg på visning som vanligt. Sen tog vi en sväng på stan till, åt lunch på Kungshallen och tog sen en fika på centralen i väntan på Elins tåg. När jag & Johan kom tillbaka på söder så träffade vi hans farbror, han bjöd oss på ett glas vin på kvarterskrogen. Sen fick vi lite ensamtid innan han oxå var tvungen att ta tåget härifrån.

Suck, nu sitter jag här helt själv igen. Ikväll var det jobbigare än på väldigt länge att säga hejdå till min kärlek. Hoppas att det blir torsdag snart igen. Ikväll ska det i alla fall bli en tidig kväll för min del. Det här är även min/vår sista vecka på Söder för den här gången.

Gratis är gott

Det har varit en bra tisdag idag. Vi hade personalmöte på morgonen, därefter möte och lunch med Nordea. Jag åt sushi, nam nam nam! Direkt efter det hade jag ett intag och sen var arbetsdagen slut i stort sett. Jag skyndade mig hem en sväng och sen skulle jag skynda mig till stan. Men på väg till tunnelbanan såg jag att HusmanHagberg hade visning några portar bort så jag var tvungen att gå upp dit och hälsa på. Det var Youssef från klassen och hans chef som hade visningen, på en grymt fin lägenhet.

Sen hoppade jag av tunnelbanan på Hötorget och blev bjuden på en fika på Bellmans av Björn, också från klassen. En trevlig fika full med mäklarsnack :) Och nu är jag hemma, dags att varva ner lite. Blir nog en tidig kväll ikväll eftersom det var en oerhört tidig morgon imorse.