Fest och hundvalpar

Åh vilken helg det har varit! Jag & Johan satte oss på tåget till Östersund kl 13.58 i fredags och började resan upp till Östersund. Vi fick plats i en liggvagn som de hade gjort om till sex säten. Det var lite som att ha en egen soffa, väldigt skönt faktiskt och gott om plats. Vi delade kupén med ett annat par och en äldre man, trevliga människor.

Framme i Östersund hämtade Malin & Kevin oss och skjutsade hem oss till Anna-Karins lägenhet på Frösön som vi fick låna hela helgen, tusen tack för det! Vi fikade lite, planerade det sista inför Jonas fest och sen gick jag & Johan och köpte pizza.

På lördagen gick vi in till stan och fick varsin helkroppsmassage på Malins salong, jag färgade mina ögonbryn också. Sen blev det en sväng på stan, hälsade på Elina på sitt jobb och träffade lite annat folk i de nyöppnade butikerna. Herregud vad patetiskt jag tyckte att Östersund var då, jag har aldrig sett så mycket gamlingar på Gina Tricot i hela mitt liv. Sen gick vi en sväng på höstmarknaden och sen hem igen och bytte om.

Sen kom mamma & pappa och hämtade oss, och så åkte vi hem till Malin & Stefan och gjorde färdig oss det sista. Sen bar det av till Ås och Jonas 30årsfest. Vi var väl runt 30 stycken tror jag och det var himla trevligt att träffa en del jag inte sett på länge. Vi fick supergod mat, goda drinkar, goda cider och gott vin, och så hade vi en väldigt duktig trubadur som spelade hela kvällen. Han hade bland annat skrivit en låt om Jonas och hans liv som var otroligt bra gjort. Jag höll tal för Jonas och så hände det en massa annat skoj!

På söndagen hämtade Malin & Kevin oss så fort vi vaknat. Smilla skulle föda valpar, Stefan jobbade och någon (vi) skulle ta hand om Kevin. Första valpen kom runt 13-tiden och var helvit. Innan vi satte oss på tåget tillbaka till Stockholm så hann vi se fyra valpar, två vita och två svarta! Efter det kom det två svarta till. En kille och fem tjejer! Otroligt söta och otroligt roligt att få vara med om något sånt!