Sensommarvärme

Det är höst i luften, det känner man. Men det kan fortfarande vara riktigt varmt och skönt ute och träden är fortfarande gröna. På balkongen är det sol hela dagen och det är så skönt att sitta där.

Igår hade vi after work på vårt kontor i Spånga. Vi hade gjort pastasallad för 25 personer, snittar, köpt skumpa, öl och vin och gjort kontoret riktigt mysigt. Alla våra kontor norr om Sthlm var bjudna, men vi blev inte så jättemånga. Det var riktigt trevligt i alla fall. Sen följde jag med på mellanfest hos en kollega i Bromma. När de andra åkte på krogen åkte jag hem. Hem till min älskling!

Idag har vi varit i Vällingby en sväng. Varför? Jo för vi fick nämligen lägenheten som jag skrev om i förra inlägget! YES! Känns supersuperbra för min del. Vi ska träffas och skriva kontrakt på måndag, vi får hyra den till slutet av maj nästa år om vi vill. Och vi får flytta in redan nästa vecka. Frågan är om vi hinner det, men ja, så är det i alla fall. Kommer bli mycket bättre ekonomiskt att bo där, även fast jag aldrig någonsin hade flyttat dit om det inte vore för jobbet.

Snart kommer Josefin (Bnoffan) hit :) Blir en lugn lördagkväll med lite vin, massa snack och så tror jag att vi käkar ute någonstans idag.Nya adressen heter Solursgränd!
mamma

Det ser ut som om du har hamnat i jämtland igen mitt i Vällingby, Jämtlandsvägen, årevägen, duvedsvägen osv. Du måste få hemlängtan där :P

Maria

GRATTIS! =D

Marie

Tack! :) Det känns bra! Hoppas allt är bra! Kram!

Maria

Wey! Grattis!! :)