Att vara sjuk

Fy fan. Jag är sjuk. Mitt i min superdupervecka! Jag har i alla fall varit på jobbet hela dagen idag, men bokade av de tre kundmöten jag hade. Jag gick på apoteket (det händer verkligen inte ofta) och köpte antiförkyldning- och febergrejer för typ 300 kr. Vilket rån! Så nu sitter jag här med kan jang, bafucin, echinagard, zyx och flytande panodil. Men. Jag hatar ju verkligen mediciner. Jag är tokrädd för biverkningar och avskyr tanken av att stoppa i mig en massa skräp och kemikalier. Men den här gången kan det inte hjälpas, jag måste bli frisk nu direkt!

Tur att det bara är halvdag på jobbet imorgon och tur att Johan är världens bästa pojkvän. Mindre kul är att jag måste jobba lite både på lördag och söndag. Dessutom är det ju Valborg, jag hade hoppats på att vi skulle kunna hitta på något riktigt skoj imorgon kväll.

Nåja, sånt är livet. Nu blir det middag och sen ska jag ligga nedbäddad resten av kvällen.

Vilken underbar dag

Det går bra nu! :) Förra veckan tog jag personligt intagsrekord. Denna veckan har jag inte bara dubblat det rekordet utan också tagit kontorsrekord! Så himla roligt :) Dessutom fick jag in två hus idag! En bra dag, en mycket mycket bra dag idag!

Dessutom träffade jag Sofie på lunchen. Vi åt sushi ute i solen. Det var mycket trevligt, tack för att du kom förbi :)

Nu är jag så otroligt trött så ni anar inte. Jag går och lägger mig helt enkelt för imorgon är det fullt upp igen.Sikta mot stjärnorna!

Stoppad av polisen

Idag blev jag stoppad av polisen för första gången. Eller stoppad och stoppad, nästan i alla fall. Jag var på väg till ett intag och de stannade bilen framför mig och pratade med föraren en stund. Sen blev jag framvinkad, jag körde fram en liten bit, jag blev stannad och en polis står och pekar på min bil. Fan också, tänkte jag, jag har inte bytt till sommardäck än (har dubbdäck), en annan polis kommer fram till min bil och säger "Sätt på lamporna". Sen fick jag köra igen. Pjuh!

Det är en bra intagsvecka den här veckan :) Rekord för min del!

En dålig grej är att det har regnat snöblandat regn nästan hela dagen. Det tar verkligen aldrig slut...

Hejdå :)