Idag åker vi

Idag är det en vecka sedan vi bestämde oss för att åka och idag åker vi! :) Dagen till ära är det mulet och kyligt i Stockholm så det ska bli skönt att åka till värmen! :)

Väskan är packad och har lite utrymme kvar till shopping där borta. Igår var jag tvungen att släpa med mig resväskan till gymmet för att kunna väga den, hehe. Jag ska ägna förmiddagen åt att mysa med världens bästa älskling och dricka goda smoothies för att sen möta upp mamma, Malin & Kevin på Centralen.

Bjuder på några bilder på vårt hotell och så hörs vi om några dagar igen. Ha det så bra. Jag ska ha det UNDERBART BRA!


Exchange

Skön måndag idag! Det har varit jättefint och varmt och jag har enbart jobbat i ca 3 timmar. Efter det åkte jag och hämtade mitt pass hos Polisen på Kungsholmen och sen åkte jag hem och tvättade. Sen har jag växlat pengar och köpt lite små diverse saker inför resan.

Tänk vilken underbar säljare jag har. Jag har egentligen en visning på söndag, men jag bad snällt om lov att få åka till Venedig istället och låta en av mina kollegor ta hand om visningen. Kan tänka mig att många inte hade gillat den tanken, men den här goa tanten blev överlycklig för min skull och önskade mig världens bästa resa istället :)

Måste tipsa (speciellt till Minna) om ännu en bra LCHF-rätt som vi åt till middag idag. Nämligen Tacougnsomelett! Det låter inte så gott, jag vet, men det var faktiskt väldigt gott! :) Receptet hittar du här. Sen får man ju tänka på att det bästa med tacos är ju att man kan göra det precis som man vill :)Jag tror faktiskt att det här är första gången som jag äger några euro

Händelserik helg

GUD vilken underbar helg jag har haft. Jag har insett att jag har gått miste om alldeles för många såna det senaste året bara för att jag har jobbat så mycket.

Tidigt i lördagsmorse var det ett jäkla liv här utanför. När jag klev upp för att kolla vad som hände så såg jag en bil som brann på gatan precis utanför. Både ambulands, polis & brandmän var på plats. När branden var släkt så såg jag att det även låg en mc där. Det tog någon minut innan jag la märke till personen ca 15 meter bort från branden som var omringad med säkert 10 sjukvårdare. Efter diverse livräddningsförsök så såg jag hur personen blev inlindad i en vit liksäck. :( En polis spolade bort allt blod från gatan med en brandslang och trafiken kunde sättas igång igen. Bergningsbilen kom och hämtade både den sönderbrända bilen & motorcykeln. Sen gick jag och la mig igen, då var klockan ca 05.45. Det var inte helt lätt att somna om då kan jag säga. Fy fan vad fruktansvärt. Läs mer om olyckan här. Enligt aftonbladet var det en man på 25 år.

Några timmar senare åkte jag till kontoret för att skriva kontrakt på ett av mina hus. Jag har aldrig mött så glada köpare någon gång, så det var faktiskt riktigt roligt. :) Sen mötte jag upp Johan på stan för att snabbkolla lite och köpa lite nya böcker (semesterläsning i Venedig). Sen var jag helt slut. Jag skulle egentligen på Josefines födelsedagsfest men orkade aldrig. Förlåt vännen! Istället var jag hemma och myste med Johan. Vi bakade en blåbärspaj á la LCHF och såg en film.

Idag har vi också varit en sväng på stan. Sen åkte vi till Råsunda och såg Djurgården - Göteborg. Vi stod i Djurgårdsklacken och Djurgården vann med 2-0. En riktigt rolig match faktiskt :) Johan har ju länge tjatat på att jag ska bli Djurgårdare som honom men jag har vägrat pga att de legat så dåligt till i serien :P Men efter den här vinsten så kan jag väl erkänna att jag är ett litet steg närmare i alla fall.

När vi kom hem så skyndade vi oss till gymmet och körde effektiv träning tills det stängde. Så skönt! Sen har vi lagat kokospannkakor (LCHF) till middag och nu ska jag bara uppdatera bloggen här innan vi lägger oss och tittar på en film.

Jag har börjat packa lite smått inför onsdag också. 2½ dygn kvar till Italien och Venedig! :D :D :D